Evidence parfym

Denna parfym tycker jag luktar väldigt gott och passar till många olika tillfällen till vardags som till fest.Det som är väldigt bra med denna parfym är att den passar många åldrar och har en väldigt frisk och fräsch doft som du lägger märke till, denna parfym får åtta Go For It Girl poäng av tio möjliga , verkligen något att dofta i fest natten.


Rosenseriens rengöringscreme

När det gäller din hy så tycker jag att det viktigaste att tänka på så är det rengöring som jag anser utgör själva basen av din hys välmående och rosenseriens rengöring tycker jag är en av de bästa för torr och normal hy.

Denna rengöring tycker jag verkligen rengör på djupet och man känner verkligen en uppfriskande känsla efter att ha användt denna produkt och innehåller inga skadliga ämnen för huden som starka parfymer eller propylparaben som inte heller är det bästa för huden utan innehåller i stället naturliga ämnen som solrosolja och c och e vitamin någonting som stärker huden. Denna sminkprodukt får tio Go For It Girl poäng av tio möjliga.


ElisabethArdens Eighthourcream

Många tänker nog när ni hör Elisabeth Ardens namn att detta måste vara kvalite, men jag tyckte faktiskt att trots detta stora namn att denna kräm inte är bra eftersom att den innehåller ämnen som inte är bra för din hy.Det som är viktigt att vara observant på om du har känslig hy är att kolla så att inte produkterna innehåller starka parfymer eftersom att huden trots allt mår bäst av milda produkter som bygger upp din hy.Denna produkt trots det kända namnet får endat två Go For It Girl poäng av mig av tio möjliga ingenting att ha i din sminkväska alltså.

Jullooken

Idag tänkte jag skriva om jullooken som för mig bestod av en founddation som verkligen känns babylen för huden och sedan mineralpudret från bodyshop som jag verkligen älskar , denna makeup är perfekt för dig som har känslig och torr hy. Sedan blev det bruntsolpuder från bodyshop, detta solpuder passade bra för mig denna kväll eftersom att jag hade en röd topp , när det gäller makeupen tycker jag också att det är viktigt att tänka på vad du ska ha för kläder, eftersom att det var julafton blev det också lite eyeliner från bodyshop som är väldigt lätt att applicera och som verkligen gör att dina ögon får ett lyft, denna look tycker jag är perfekt som festlook under jul och som jag  ger åtta Go For it Girl poäng av tio möjliga , testa denna fantastiska look vet ja.

Propyless

Nu tänker nog många när ni läser detta att en produkt från apoteket kan väll inte vara bra men faktum är att denna produkt bevisar motsatsen jag tycker att denna hudcreme  fungerar utmärkt som underlagscreme till din Makeup och även denna hudcreme tycker jag är helt okej att använda som hudcreme när du gjort ansiktsbehandling hemma. Denna produkt får sju Go For It Girl poäng av mig, hoppas ni kommer till samma slutsats som jag gjort och faktum är att denna produkt passar också att använda som hudcreme till hela kroppen .



Makeupstores hudcreme

Denna hudcreme tycker jag passar bra för mig som har ganska torr och känslig hy. Denna sminkprodukt passar givetvis väldigt bra till Makeupstores ansiktsvatten och Makeupstores peeling och ansiktsmask i ett när du gör ansiktsbehandling hemma, denna hudcreme passar bäst att förvara i kylskåpet, denna hudcreme får sju Go For It Girl poäng av mig. Hoppas ni blir lika nöjda med denna sminkprodukt som jag har blivit.



Rolig katt :)


Makeupstores glitter

Detta glitter kan man också om man vill använda för att få en känsla av att man är en glitter och glamourtjej på dansgolvet och känna att det är party party och att man har en självkänsla och självförtroende och känna att man är en nattklubbsdrottning för en kväll, detta glitter får sju Go For It Girl poäng av mig av tio möjliga.

Makeupstores kartconcealer

Denna concealer anser jag passsar för dig som inte har känslig hy att använda framförallt till din festmakeup ,för att uppnå bästa resultat om du vill täcka rött i ansiktet så ska du använda en tredjedal av den beiga färgen i kartan och två tredjedelar av den gula , denna concelaer anser jag också passar perfekt att använda makeupstores foundation för din festmakeup. Denna concelaer tycker jag är lite uttorkande för mig med känslig hy, men är väldigt täckande för en kväll ute i nattklubbsnatten så denna concealer får sex Go For it Girl poäng av mig.

Mysbyxor på stan.

Jag förvånas varje gång jag går runt i Karlstad eller Arvika där jag kommer i från och märker att högsta modet på stan verkar vara mysbyxor på stan, vad tycker ni om detta? ,själv tycker jag bäst om ett par snygga och bekväma jeans. Självklart får folk gå klädda hur de vill missförstå mig inte , även fast jag själv skulle låta mysbyxorna vara hemma. Har ni något klädesplagg som ni inte skulle sätta på er ute på stan?, exempelvis om ni ska på restaurang eller på bio eller liknande. välkommen att diskutera detta ämne på min blogg.

Replay Jeans

Detta jeans märke är absolut ett märke som jag älskar och mina ljusa replay jeans är absolut en av mina favoriter , de känns också väldigt bekväma någonting som jag sätter oerhörd stor vikt vid. Dessa jeans passar också till många olika tillfällen tycker jag såsom fest eller en vanlig dag på jobbet, dessa jeans får 8 Go For it girl poäng av mig.


Stövlar

Nu tänkte jag skriva om någonting som verkligen alltid kommer att vara hett och moderiktigt och det är stövlar alltid lika snyggt såväl till vardags som till fest , passar så väl till jeans som finbyxor eller klänning.Det kan också gå att hitta stövlar som passar just din Go for It Girl plånbok som jag gjorde när jag fann mina svarta stövlar för 500 kr, det kallar jag ett fynd i min Go For It Girl anda , så kom igen tjejer och va het och mode riktig där ute.

Makeupstores stora sminkväska

Denna sminkväska tycker jagär toppen, den har fack och är alldeles perfeckt att ha med på längre resor och man får plats med hur mycket av sitt favoritsmink som helst. Denna sminkväska är också väldigt fin i sin svarta färg och som sagt den är väldigt rymlig så du kan få plats med ögonskugga och mascara i de mindre facken och foundation och puder i det stora facket. Denna sminkväska får 8 Go For It Girl poäng av mig.

MaxFactors Foundation

Denna foundation tycker jag är passande på fest eftersom att den har glitter i sig och gör att man känner att man får glitter och glamour känsla, denna foundation tycker jag passar till makeupstores guldögonskugga som jag skrivit om tidigare. Det som är viktigt att tänka på är att inte använda denna foundation för ofta om du har känslig hy , var speciellt försiktig nu under vintertiden och tänk på att göra en ansiktsbehandling en gång i veckan om denna sminkprodukt faller dig i smaken , denna sminkprodukt får sex Go For It Girl poäng av mig.

Yoga

Detta är en väldigt bra och avslappnande träning och som verkligen gör att du känner dig bättre mentalt och blir avstressad och samtidigt får ett styrkepass på köpet och får väldigt bra magövningar, det som jag tyckte var bäst när jag testade yoga var att man får ut agrressioner och spänningar som du inte vill ha utan att du i stället hittar frid och ett inre lugn inom dig. Testa denna träningsmetod och du kommer att må mycket bättre.

Makeupstores Guldögonskugga

Nu tänkte jag fokusera på en ögonskugga igen och det är Makeupstores guldögonskugga, denna ögonskugga tycker jag defenitivt passar till fest då gör det heller ingenting om det är lite glitter på andraställen i ansiktet än just vid ögonen.Denna ögonskugga passar också ypperligt att använda tillsammans med Makeupstores bruna rouge för att få till den glammiga fest och nattklubbslooken så denna ögonskugga får sju Go For It Girl poäng av mig.


MaxFactors mascara

I dag har jag valt att skriva om en mascara som jag tycker är godkänd men inte mer som är MaxFaxtors masterpiece, denna mascara tycker jag är bra på det viset att den ger volym till ögonfransarna som gör att du känner att du nästan inte behöver eyelainer för en utekväll, det som jag anser vara negativt är att den klibbar sig väldigt lätt så att du känner efter två veckor att du vill köpa en ny så denna mascara får endast fem Go For it Girl poäng.



Konsertlooken

När det gäller makeupen på en konsert använder jag en flytande foundation så som yvrés Roscher som är en mask för huden eller Kanebos som jag anser verkligen hör hemma i sminkhyllan, sedan använder jag ett bra puder som exempelvis Estee Lauders som verkligen är kvalite och som jag anser är väldigt täckande , men om du ändå känner att du vill få ännu mer täckande resultat så använd gärna Shiseidos concealer som passar känslig hy.

Sedan kan du också använda eyelainer för att få den här riktiga gothic girl känslan. Go For it Girl och stråla ute i nattklubbarna och kom i håg att det alltid hjälper att utstråla självsäkerhet och att ett leende aldrig är fel.

Oriflames ansiktsmask

Denna ansiktsmask tillhör inte några av favorit sminkprodukterna i hyllan, anledningen till att jag inte är så förtjust i denna produkt är att jag tycker att den är lite kladdig och jag tycker att man får lite sträv känsla av den efteråt , så denna sminkprodukt får endast tre poäng av mig av 10 möjliga ingenting att ha i sminkhyllan med andra ord.



Anorexia

Detta ämne som jag har valt att skriva om nu tror jag är laddat och skrämmande för många men jag har valt att skriva om det ändå, något som jag tycker är värt att tänka på är att inte säga högt till barn och ungdomar att jag borde nog gå ner i vikt för tro mig när jag säger det att de kommer att ta efter. Prata gärna med ditt barn eller ungdom om kost kontra träning och prata gärna med en lärare om det går ha en lektion om detta för att förebygga detta och även mobbning. för jag kan säga av egen erfarenhet att barn kan vara väldigt elaka mot varandra.  Hoppas verkligen att ni har fått några värdefulla tips och ha det bra nu och välkommen att diskutera detta laddade och skrämmande ämne på min blogg och hoppas även ni fåttt en givande och bra läsning.

Acos hudcreme

Detta är en sminkprodukt som jag inte är så förtjust i , dels att jag tycker att den är lite väl fet för min hud och så innehåller denna produkt parrafinum som jag skrivit om förut , som är ett ämne som innebär att i stället för att tillföra huden fukt som den så väl behöver så gör den huden torr i stället , denna produkt får endast 2 poäng av 10 möjliga av mig, Jag anser trots allt att det är bättre att använda en hudcreme än ingen alls.


Shiseidos hudcreme

Denna hudcreme är minst lika bra som ansiktsvattnet , det jag upplevde att jag kände efter att ha användt detta sminkkit med ansikts vatten och hudcreme är att det blev en liten stickande känsla, men detta ser jag bara som positivt eftersom att då verkar hudcremen och huden får en babylen känsla efteråt som man givetvis eftersträvar.

Nu under vintertid anser jag självklart att det är viktigt att använda sminkprodukter som går in i huden och som rengör och verkar på djupet och som man får en avslappnad och skön och fräsch känsla av efteråt, denna shiseidoprodukt precis som den förra får självklart även denna 10 poäng av 10 möjliga av mig.

Shiseidos Ansiktsvatten

Denna sminkprodukt tycker jag är väldigt bra för torr och känslig hy och tar bort orenheter i huden.Det som gör denna sminkprodukt ännu bättre är att den har solskyddsfakror 10 som skyddar mot yttre åfrestningar så som väder.Det som också är roligt är att det är väldigt finglasflaska.Denna sminkprodukttycker jag att man kan använda varje dag , den kan kännas lite fet men jag anser ändå att den passar för känslig hy, som sagt jag älskar shiseiodos produkter så denna sminkprodukt får utan att tveka en 10 av 10 möjliga av mig i betyg.

Hur farligt är socker?

Såg idag ett tv program där de hävdade att socker kan vara lika farligt som kokain och att vi ska hålla socker borta från våra barn,jag kan bara prata för mig själv om jag hade en son eller dotter som sa till mig mamma kan vi inte göra plättar i dag så skulle jag inte vara lika rädd och tänka  om mitt barn utvecklar ett sockerberoende som kan bli en inkörsport till droger eller alkohol än om mitt barn kom hem och var jättefull eller påtänd.Jag tror att i små doser kan vi ge våra barn  deras lördagsgodis utan dåligt samvete för att sedan ta med dem på en stärkande promenad på söndagen.Däremot så vill jag hylla mamma och pappa på stan mer sådant och utöka fritidsgårdar så att de känner trygghet och mår bra.Detta tror jag är viktigare för att motverka att våra ungdomar inte hamnar i ett alkohol eller drogmissbruk,samt att vara ett föredöme för detta hemma.


Bodyshops eyeliner

Denna eyeliner tycker jag personligen är väldigt lätt att applicera och förstärker ögonen på ett väldigt bra sätt.Min favoritfärg till eyeliner är svart , men självklart finns det andra färger såsom brun. Det jag anser är så bra med just färgen svart är att den passar väldigt bra till vilken ögonskugga som helst och självklart till partylooken.



Alla människors välmående

sittter här och förundras över en tidningsartikel som jag läste som handlade om en 16 årig flicka som kommer från rebellernas härskarrike Somalia, i detta land har hon fått bevittna hennes egen far bli mördad av dessa människor. I sverige finns det kommuner som inte vill ta emot sådana flickor tack vare ett parti som heter Sverigedemokraterna som är nära att komma in i riksdagen 2010. Min undran bland all min vrede över sådana människor är vad ska vi göra med denna människosyn som uppenbarligen exsisterar ute i landet. Min livsfilosofi har alltid varit att alla människor har rätt att känna trygghet och stabilitet, mår du bra syns detta i din utstrålning och även på din hy och glöm inte att det kan räcka så mycket för en människa med ett vänligt leende eller bara fråga hur personen mår och tro mig att du också kännner dig bättre efteråt. Min avslutning får bli att citera Jerry Springer ta vara på er själv och varandra. Välkommen att diskutera även detta på min blogg.

Makeupstores Läppstift.

Hej på er.Idag tänkte jag skriva om deras läppstift som är helt suveränt i min värld.Detta kanske låter helt otroligt men även om du dricker någonting så sitter det kvar, mycket bra kvalitet med andra ord.Idag har jag varit ute och gått i skogen det är den bästa medicinen för huden faktiskt.Hoppas ni har haft lite nytta av mina råd vi hörs Ciao!.

Maxfactors kräm rogue

I dag tänkte jag skriva om Max factors kräm rouge många tänker nog att ett billighetsmärke som maxfactor kan väll inte vara  bra men jag blev faktiskt mäkta förvånad och det som var bra var att de är väldigt bra för torr och fnasig hy. Denna kräm rogue får verkligen högsta betyg av mig både budget vänlig och som är bra för torr hy.

Människors självförtroende.

Hej på er!.Först och främst vill jag be om ursäkt för uppdateringen, jag har problem med datorn som verkar leva sitt eget liv nåja.Men nu tänker jag berätta om när jag gjorde ansiktsbehandling igår och behandling av fötterna.
Detta gick jag tillväga genom att ta en blöt handuk i ansiktet i några minuter för att öppna porerna.
Sedan använde makeupstores corn peeling och ansikts mask i ett i cirkelrörelse och så får det verka i 3-5 minuter. Denna behandlig tycker jag är viktigt i dagens stressade samhälle vi lever i idag.
Jag tänkte nu berätta om ett program jag jag såg i förrgår samtidigt som jag gjorde behandlingen.
Det handlade om plastikoperationer, i denna fråga är jag lite kluven jag förstår att folk använder sig av detta efter brännskador och olyckor.Mår man dåligt efter sitt utseende så är det bra att samhället tar ansvar för mobbing och annat i samhället och i skolan.Det fysiska och det psykiska hör ihop faktiskt ni är alla välkomna att debatera i detta ämne.Ha det gött Erica.

RSS 2.0