Id Mineralpuder.




Det här pudret är verkligen något alldeles extra och man känner att man får ett helt annat ansikte och detta mineralpuder är otroligt täckande.Det är också väldigt bra för huden om man har känslig hy eftersom att
eet är rena mineraler, detta mineralpuder är så bra att man till och med kan sova med det. Testa detta mineralpuder du också och upplev att du får en hud som ser helt fantastisk ut .



Min gråa kjol från Veromoda.

Hej på er alla känner att jag bara måste skriva om min gråa kjol från Veromoda som jag tycker är jättesnygg och dessutom är bekväm och har bra kvalite.Denna kjol tycker jag passar att ha en dag på jobbet eller en kväll på en rerestuarang. Denna kjol tycker jag är väldigt snýggt att bära en vit blus eller skjorta till som gör pricken över iet i denna klädsel på något sätt. Denna gråa kjol från VeroModa får nio Go For It Girl poäng av Tio möjliga .





Min vita långa skjorta från Vero Moda.

Hej på er alla igen känner bara att jag måste berätta för er om min vita långa skjorta från VeroModa som jag bara älskar , dels tycker jag att materialet i skjortan är fin och sedan får jag väl säga att jag är  en sådan tjej som följer trenderna och tycker att det är snyggt när skjortor och tröjor är långa som har varit trendigt ett tag nu. Prova en sådan lång skjorta från VeroModa du också vet jag och jag kan lova dig att du blir lika nöjd som jag har blivit över detta kap. Ha det nu så bra så långe så hörs vi snart igen.

New Moon

Hej på er alla läsare sitter här och blir alldeles tagen efter att för några dagar sedan sett filmen New Moon, uppföljaren till Stephanie Meyers  böcker om Bella som förälskar sig i vampyren Edward Cullen.Jag är verkligen oerhört imponerad av skådespelar insatserna från dessa unga skådespelare som verkligen lever sig in i sina roller ppå ett otroligt sätt. Denna film är verkligen sevärd enligt mig och faktiskt en film som man känner att man kan se om och om igen. Se denna film vet jag och förflytta dig till en helt annan värld. Denna film får tio Go For  It girl poäng av tio möjliga . Ha det bra alla därute nu så ses vi snart igen.

Tycker det är härligt att det bara inte det smala idealet som är på tapeten i media.

Hej på er i gen sitter här och tänker på att det är skönt att se att alla modeller och sångerskor inte behöver ha det smala idealet utan att det faktiskt också finns sångerskor och modeller som inte har  Victoria Beckham idealet utan att det är tilllåtet att komma någonstans även fast du inte ser ut som Victoria Beckham i kroppen vilket är jättehärligt att se. Jag tror nog att många håller med. Diskutera gärna detta ämne på min blogg. Så hörs vi Ciao.

VitaminE moisturecream från Bodyshop

Hej på er igen kära läsare har idag testat en creme från Bodyshop som jag blev förtjust i som man kände omedelbart gav huden näring och fukt som är jätteviktigt under vintertid för att huden ska klara av alla påfrestningar som den utsätts för under denna tid.Den innehåller lite parfym och propylparaben som kan vara lite känsligt för huden men kände ändå att det gick bra trots min känsliga hud eftersom att jag kände att den tillförde så mycket fukt.Denna creme tror jag passar de flesta hudtyper så prova den du också vetjag.Ta vara påer tills vi shörs nästa gång.


Händerna under vintern.

Hej på er Sitter här och tänker på vad som är det bästa att använda för riktiga känsliga händer på vintern och kan då rekomendera att använda Lokobas som är köpt på Apoteket och för riktigt känsliga händer rekommenderar jag dig att använda kortison  .Detta har jag märkt har hjälpt mig med mina känsliga händer som framförallt är ett problem undern vintertid då händerna behöver mer vård än annars. Prova detta tips vet jag och jag hoppas att detta funkar för er, så hörs vi snart igen. Ciao.

Har du något favoritplagg så här på vårkanten?

Hej på er igen sitter här och funderar på  vilket favoritplagg man känner att man har så där på vårkanten och en av mina favoritplagg måste jag säga är en jätte snygg grå och vit kortärmad skjorta från Sisters som jag köpte för ett tag sedan. Jag måste verkligen säga att jag är en tjej som gillar skjortor och tycker att många skjortor är väldigt snygga och bekväma att ha på sig och jag måste säga att den här skjortan från Sisters var både bekväm och snygg. Skriv gärna på min blogg om du har nåt favoritplagg så här på vårkanten som du tycker om . Ha det så bra så länge så hörs vi snart igen. Ciao



Behöver man rengöra huden mer ofta på vintern än våren?

Hej på er igen sitter här och funderar på vilken årstid som huden tar mest skada och jag anser att huden behöver lite mera omsorg på vintern då inomhusluften oftast är lite annorlunda och då huden tar mer skada av det kalla luften utomhus. Denna årstid tycker jag nästan är värst för min hud då jag rekommenderar att man gör ansiktsbehandling minst tre gånger iveckan och att man då använder peeling och ansikts mask som inte innehåller corn. Något som jag också rekommenderar är  atta alltid oavsett årstid använder produkter med solskyddsfaktor.  Testa detta tips vet jag och ta vara på er och eran hud därute så hörs vi snart igen. Ciao.

Min katt Morris.


Vårskor.

Hej på er igen i det fina vårvädret, hoppas allt är bra med er alla. Själv sitter jag här och tänker på alla vår skor som kommer och vad kul det är. Själv tycker jag att det är snyggt med öppna svarta skor som också är en färg som passar till allt och som självklart är jättesnyggt till ett vit linne och en rosa kavaj och ett par snygga ljusa jeans som jag har skrivit om tidigare . Detta passar också perfekt till vår makeupen med ett fräscht mineral puder och ett solpuder som gör att du får fin färg så här på vårkanten och som pricken över ie t så passar det med ett rosa läppstift till där min favorit kommer från Makeupstore. Hoppas att du som läsare gillar mina fräscha vårtips och kommer att fortsätta läsa och kram på er alla och ta vara på er därute så syns vi snart igen . Ciao.

Vad är den bästa peelingen att använda för känslig hud på vintern?

Hej på er min åsikt är att den bästa peelingen för känslig hud är peeling med lite corn som lägger sig precis som en mask, för min erfarenhet har alltid varit att denna sort av peeling är mera skonsam för huden och man kan använda denna peeling tre till fyra gånger i veckan enligt mig.Prova gärna på denna sorts av peeling vet jag och få en len och underbart ren känsla efteråt och hitta den peeling som du känner passar dig bäst och visa upp din hud till våren med ett leende på läpparna.


Vad för slags makeup passar till våren?

En makeup som jag tycker passar till våren är självklart mineralpudret fråm Bodyshop och deras solpuder så det verkligen syns att man har varit ute i solen. Jag anser inte att man behöver använda så mycket concealer på våren och på senvåren kan jag tycka att det är lite skönt och visa mer av den naturliga färgen man har och låta kläderna tala ett mera tydligt språk i stället. Prova er fram ni med vet jag och se om ni kommer fram till samma slutsats ni också. Jag hoppas att ni läsare gillade detta enkla vårtips och blev lika inspererad av vårens trender som jag.


Internationella kvinnodagen

Hej på er igen i dag är det den internationella kvinnodagen och det får mig att tänka på ordspråket kvinnor kan och att vi tjejer också kan vara lika duktiga med det vi håller på med som killar. Så idag är det verkligen dagen där det passar att ta fram sin Girl power och visa vårat självförtroende och tro på oss själva. Jag anser att oavsett vart du kommer i från och vilken social status du har eller vilket kön du har så alla talanger och kvaliteer som alltid är roligt när de kommer fram. Så alla tjer där ute ta fram eran Girlpower och visa att vi tjejer kan.

En fin katt på vårvintern.


Bli inspirerad av vårens trender gott folk.

Hej på er igen sitter här och blir inspierad av vårens trender efter att ha läst chic en tidning som jag bara älskar. Några av mina favorit kläder på våren och sommaren är ett riktigt snyggt linne vilket även verkar vara på tapeten  i vår jag kan tycka är snyggt att kombinera med en snygg tunn kavaj vilket också verkar bli inne i vår.

Denna klädsel tycker jag framförallt passar till en dag på jobbet. då jag då kan tycka är snyggt att ha ett par beige byxor på våren eller ett par fräscha vårjeans då Replay jeans tillhör mina favoriter. Med detta inlägg hoppas jag att du som läser detta också får insperation att kolla in vårens trender. Vi hörs snart igen kram på er.

Källa: Tidningen Chic.


Vad bra vi har det i Sverige

Sitter här och förundras vad förskonade vi är i Sverige från krig och hemskheter, jämnt bara att man kan umgås med vänner och familj utan att vara rädd för att förlora dessa i krig. Detta får mig också att tänka på Chile och Haiti. Jag kan inte ens tänka mig hur dessa människor har det som har svårt att få mat och har förlorat sina hem. Jag har alltid ansett att de är lätt att ta saker för givna  så som att ha tak över huvudet  och får mat.Jaganser att vi ska vara väldigt tacksamma över det vi har och mina tankar går i dag till offren i Haiti och Chile.

Min rosa klänning.

Hej igen idag tänkte jag skriva om min favoritklänning som är en rosa klänning som är vacker som en dag och man känner sig verkligen som en prinsessa i denna klänning. Denna klänning är ypperligt fin och vårfräsch och är verkligen som ett vattenfall. Denna klänning passar bra att ha till lite finare tillställningar och passar perfekt till de silvriga skorna som jag skrivit om tidigare. Min känsla är verkligen att man utstrålar glans och jag anser att man verkligen känner sig sofistikerad i denna utstyrsel. Min känsla är att om man som jag har lite längre hår så passar det väldigt bra att ha uppsatt hår för att få ett ännu mer sofistikerat intryck. Denna klänning får tio Go For It Girl poäng av tio möjliga. Testa denna utstyrsel vet jag och känn dig vacker som en dag som jag gjorde.

RSS 2.0