Sothys peeling.

I dag tänkte jag berätta om Sothys peeling och självklart är denna peeling lika bra som ansiktsmasken och kan också användas tre gånger i veckan om du har torr och känslig hy , någonting som du kan göra före är att lägga en handuk på ansiktet för att öppna porerna så att de får andas. peelingen kan du låta verka 10 till 15 minuter.

Sothys peeling.

I dag tänkte jag berätta om Sothys peeling och självklart är denna peeling lika bra som ansiktsmasken och kan också användas tre gånger i veckan om du har torr och känslig hy , någonting som du kan göra före är att lägga en handuk på ansiktet för att öppna porerna så att de får andas. peelingen kan du låta verka 10 till 15 minuter.

Sothys mask.

I dag tänkte jag skriva om Sothys mask, detta är faktiskt den ansikts mask som jag tycker allra bäst om och som passar utmärkt om man har känslig och torr hy eftersom att det är som en lermask. Denna mask känner man verkligen att man får baby hy efter att man har användt, denna mask kan med glädje användas tre till fyra gånger i veckan eftersom att det just är en lermask och är mycket bättre än en mask med corn i.



Lumenes ögonskugga.

I dag tänkte jag fokusera på att skriva om en sminkprodukt som jag inte tycker är värd toppbetyg. Lumenes ögonskugga tycker jag smular sig och för mig gick denna produkt sönder, det enda som jag kan tycka är positivt med denna produkt  är att den har väldigt fin ljusblå färg som passar bra till Bodyshops produkter. Ni har nu säkert dragit slutsatsen att den endast får en etta av mig i betyg ,detta var ingen vidare sminkprodukt .



Bodyshops solpuder.

I dag tänkte jag skriva om Bodyshops solpuder. Detta solpuder gillar jag för att det har väldigt fin brun färg som ger huden fin glans och lite glamour känsla eftersom att det glittrar lDenna sminkprodukt precis som Bodyshops mineral puder innehåller inga skadliga ämnen som skadar huden utan innehåller bara rena mineraler. Det som är kul med denna produkt är att den är het på marknaden i dag , detta tror jag är för att den endast innehåller rena mineraler.  Denna produkt får absolut en femma i betyg och passar utmärkt till Bodyshops mineral puder.

Höstlooken.

I dag tänkte jag skriva om höstlooken , under denna mörka tid tycker jag det är viktigt att göra en ordentlig ansiktsbehandling en gång i veckan för att huden ska behålla sin fräschhet. När det gäller vardags makeupen föredrar jag att använda Bodyshops mineralpuder och under har jag concealer, men detta är självklart upp till var och en. Till fest anser jag då som jag har skrivit tidigare att det går bra att använda löspuder och sedan göra en grundlig rengöring av huden. Något som också är viktigt att tänka på är att använda en hudcreme med  mycket fukt under vintertid. Hoppas du precis som jag kommer att gilla dessa sminkprodukter som jag nämnt.

Lancomes hudcreme

Var i går och kollade in Lancomes hudcreme, denna sminkprodukt vill jag verkligen säga är bra för att den innehåller inga starka parfymer utan endast lite parfym fragrent  som inte  är lika känsligt för huden om man har känslig och irriterad hud.Något som är bra att reflektera över om en sminkprodukt har solskyddsfaktor så att man skyddar huden från att skadas, speciellt om man som jag har ett arbete som innebär att man siter vid en dator.

Det som då solskyddsfaktorn gör som ni säkert känner till är ju att den skyddar till viss del mot uvstrålar  och finns detta i den sminkprodukt som man använder till vardags så anser ju jag detta vara ett viktigt plus.  Något som jag också vill tillägga är att även denna produkt inte innehåller parrafinum som är en slag produkt.

Isa Doras ögonskugga.

I dag när jag kollade in sminkprodukter fasstnade jag för Isadoras ögonskugga , denna ögonskugga är värd tio poäng enligt mig för att den smulas inte sönder som en del ögonskuggor gör och sitter där den ska.
Det som också är lite kul är att den finns i många olika nyanser och ibland även färger i samma produkt.

Denna sminkprodukt tycker jag också har ett värde i att man kan använda en nyans för en utekväll och en för vardag ,denna produkt är värd sin vikt i guld , testa denna sminkprodukt  och bli lika fascinerad och nöjd som jag.

Träning

I dag söndag blir det träning. detta gör också att huden känner sig i balans och får ny styrka och lyster. Det jag tycker är bra när det gäller träning är om man kan få variation i sin träning , vilket gör att man får använda många delar av kroppen och både tränar upp sin styrka , kondition, mentala hälsa och styrka. Detta kan jag garantera att din hud kommer att känna av och att du kommer att känna att du får ett bra välmående.


Må bra saker

I dag lördag har jag beslutat mig för att göra en sak som jag mår bra av nämligen att sjunga, att göra någonting som man känner att man mår bra av stärker också hudens elasticitet och spänst. Jag var också ute och gick en promenad i skogen , vilket också hjälper till att rena huden och förebygger ålderstecken i huden.

Weledas rengöring

En sminkprodukt som jag har kollat in är weledas rengöring, denna rengöring anser jag vara bra för att den känslan jag får av smink produkten är att den inte innehåller ämnen som torkar ut huden , så som stark parfym och paraffarin som jag nämnt tidigare i bloggen. Denna produkt tycker jag verkligen du ska ge en chans om du har känslig hy. Jag kan nästan garantera att du kommer känna samma känsla som jag fick av denna produkt.

Biotherms flytande foundation.

När det gäller denna sminkprodukt pratar vi utan att tveka om kvalite. Denna foundation anser jag känns som en ansiktsmask  på huden.  viktigt att reflektera över när det kommer till foundation är att det är viktigt att matcha rätt hudton till ditt ansikte och att du endast behöver en liten klick foundation för att få ett fint resultat.
Denna produkt tycker jag passar torr och känslig hy och även normal hy, hoppas du gillar denna produkt.



Dermalogicas daily microfoliant.

En av mina favoriter när det kommer till peeling är Dermalogicas corn peeling. Denna peeling använder du genom att ta ett lager från en sked av peelingen och arbeta in i handen. Vad som är viktigt att tänka på  när man arbetar med corn peeling, är att du inte behöver göra mer än en exfolering i veckan om du har känslig hy.



Rogue carypeach:

I morse använde jag ett rogue som jag köpte hos min hudterapeut som heter carypeaych, det som gör detta rogue förträffligt är att de inte är irriterande för känslig hy och att det är väldigt lättapplicerat.
Denna sminkprodukt applicerar du genom att smeta ut det vid kindbenen och sedan  vidröra det med ena handen.



Makeupstores ansiktsvatten

I dag söndag efter att huden har haft på sig alla dessa sminkprodukter tänkte jag använda Make upstores ansiktsvatten. Detta ansiktsvatten anser jag vara behagligt för huden och tar bort all upptänklig smuts.
Denna sminkprodukt passar mycket bra att använda tilllsammans med makeupstores hudcreme.


Party looken

I dag är det lördag och det innebär party , så därför tänkte jag skriva om partylooken. Det jag anser vara partylooken är kanebos foundation som verkligen är perfekt för känslig hy och EsteeLauders löspuder som verkligen är kvalite. Dessa sminkprodukter tillsammans ger verkligen ett täckande resultat och spännande intryck.


                                                     


Makeupstores ansiktsmask.

En sminkprodukt som jag tycker är välbehövlig i vintermörkret är Makeupstores ansiktsmask och peeling i ett. denna produkt kan kännas lite hård men man känner ändå att den ger huden fukt och tar bort torra hudceller.
Det som då ger denna sminkprodukt ett extra plus är att det är peeling och ansiktsmask i ett.



välvårdande handcreme

Ett måste för torra och nariga händer framförallt under vintern är Apotekets välvårdade handcreme med carbamid.Denna handcreme använder jag varje dag , passsar för känslig hy som behöver extra omsorg. Jag använde denna produkt senast i dag och jag måste medge att den verkligen hjälper när man nästan har såriga och fnasiga händer. Den innehåller förvisso paraffarin som är ett rest ämne, men för händerna passar denna creme ändå.  jag hoppas ni  testar denna produkt och kommer till samma slutsats som jag har gjort.


Bodyshopsmineral puder.

En produkt som jag verkligen varmt kan rekommendera är BodyShops mineralpuder, med foundation och puder i ett. Denna produkt använder jag framförallt till vardags och man känner att den gör huden len och fräsch.

Min bedömning är att den verkligen är värd en femma i betyg av fem möjliga.




Välkommen till min blogg.

Jag tänker förgylla min blogg med tips om bra produkter för känslig hy , samt egna uppleveler och erfarenheter ur det vardagliga livet. Hoppas ni får en givande läsning.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0