Har provat mitt Dermalogica kit.

Hej på er alla läsare har provat på mitt Dermalogica kit , jag måste säga att peelingen verkligen gick in i huden sedan blev det hudcremen och en spray som skyddar mot kylan och som du även kan spraya på så att din makeup håller längre , detta kit får 8 Girl for it girl poäng av 10 möjliga och passar normal till torr hy. prova detta kit vet jag finns på Åhlens i din närmaste storstad kram på er alla.

Skrivit en ny låt .

Hej på er alla läsare har i dag skrivit en ny låt till min och sambons grupp , blir spännande när det blir musik till . Jag måste säga att det är roligt både med skapandet av musik och att sjunga och spela . Ha det så bra allihop kram.

En helg i Göteborg.

Hej på er alla läsare har under helgen varit i Göteborg då det bland annat shoppades en jätte snygg blus från Zara samt ett hudvårdskit från Dermalogica med hudcreme spray , Läppbalsam samt pelling och en Makeup borste från Make upstore . Dessa köp blev jag väldigt nöjd med . Ha en fortsatt trevlig helg alla läsare . Kram

En dag på Ullared.

Hej alla vänner i går var jag på Ullared och ojoj vad folk det var, det kändes verkligen som att alla hade tänkt samma sak, men lite fynd blev det så som en beige blus och mascara och lite dvd filmer såsom skriften på väggen en varg veum film som jag kan rekommendera varmt där bland annat aqua Lene har en roll. Var rätt trött ämdå när vi kom hem klockan elva men rolig dag var det och mycket nöjd med fynden jag gjort. Ha en fortsatt trevlig helg alla läsare.

har provat Vichys hudcreme.

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra , har provat Vichys hudcreme som jag måste säga var väldigt bra och som gav fukt till huden och gav den ny näring. Denna kan jag varmt rekommendera och den får åtta Girl For It girl poäng av tio möjliga , prova den vet jag. Ha det så bra allihop . kram

RSS 2.0