Nyår.

Hej på er alla i dag är det nyårsafton och då blir det glitter och glamourklänning och sminkning i form av flytande foundation från kanebo och cremerouge och ögonskugga från IsaDora och som pricken över iet läppstift i från Nivea. självklart måste naglarna målas och det blir rosa naglar i år. sedan för att inte förglömma eyeliner för att framhäva ögonen. vad ska du som läser detta ha för kläder ? skriv gärna detta på min blogg. Ha nu ett riktigt gott nytt år. Kram på er alla.

Victoria Secret fashionshow.

Hej på er alla läsare har nyligen sett Victoria Secret Fashionshow på tv och de som satt på första parket var Paris Hilton och Malin Åkerman. Det som gällde på modevisningen var vingar som jag tyckte var väldigt roligt , sedan var det en väska och Tshirt som jag gärna skulle äga kan jag säga mina vänner och vem vet en vacker dag. Rolig modevisning var det att titta på ialla fall och modellerna verkade ha väldigt kul. Ta vara på er och ett riktigt gott nytt år på er alla.

Mina julklappar.

Hej på er hoppas att ni haft  en bra jul, själv fick jag en jätte snygg vinterjacka av märket byoung så nu har jag två vinterjackor att välja på känns lyxigt, sedan fick jag även en tröja av märket espirit och en långärmad tröja av märket soyaconcept och så fick jag även presentkort både på VeroModa och MochB Fashion och Jc så nu blir det shopping återkommer om vad jag köpte såklart. Ha en fortsatt trevlig Jul. Kram på er alla.


Min svarta julklänning.

Hej på er alla läsare hoppas att allt är bra med er har inhandlat en julklänning med märket Vila som jag verkligen varmt kan rekommenderá, som jag tycker har väldigt bra kvalite både när det gäller jeans och klänningar.
Jag hade tänkt mig klänningen i rött men det fick bli en i svart för tyvärr hade de inte min storlek, men den svarta var också väldigt fin och som jag också tänkte ha till andra tillfällen. Ha det nu så bra så hörs vi och ses. kram.

Filmen AfterLife.

Hej på er alla läsare hoppas att allt är bra i går såg jag och min sambo filmen Afterlife som handlade om en tjej som dog i en trafikolycka och som sedan inte förstod att hon var död och den enda som hon kommunicerade med var begravningsentrepanören som kunde prata med de döda. En mycket bra film och bra prestationer från skådespelerskan Christina ricci som jag tyckte gjorde väldigt bra i från sig. En mycket sevärd film så se den vet jag.

Filmkväll med sambon.

Hej på er i går kväll var det filmkväll med sambon då det blev Eclipse som var suverän en klar femma , sedan blev det en film som hette Frozen som handlade om tre personer som fastnade i en lift i fjällen och som blev  prövade hur det handlade i en situation där du försökte överleva , en ganska äcklig film men bra och man funderade själv hur man skulle gjort i sådan situation , jag kan rekommendera denna film men var beredd på lite hemska scener. Ha det nu så bra så hörs vi och ses kram.

Repning med sambon.

Hej på er har även i dag repat med sambon, först körde jag lite låtar själv då det blandannat blev NightWish och Celine Dion för att sedan även repa med sambon då det blev blandannat eget material och Ramones Poison Heart , bra drag i den låten tycker jag och det är så kul att märka att all den tid man lägger ner ger resultat och det är ju så kul att hålla på med musik  och jag vill sjunga för att nå ut till människor och få folk att må bra av min musik. Hopppas att ni också haft en givande dag. Ha det så bra så hörs vi och ses. Kram.

RSS 2.0