Längtar lite till våren.

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra med er ,börjar faktiskt bli lite nyfiken på vårmodet nu när det varit så fint väder , var på m o b fashion i lördags och det var tokit mycket fina vårkläder som absolut kändes som min stil. det som jag bland annat tyckte var snyggt var en blommig klänning . ha det nu så bra alla läsare. kram,

Mitt läppbalsam från aco.

Hej på er alla läsare tänkte nu skriva om mitt läppbalsam från aco som jag gillar som är väldigt härligt för läpparna nu på vintern, detta läppbalsam kan jag varmt rekommendera. detta läppbalsam innehåller vitamin e som ger läpparna fukt. detta läppbalsam får sju go for it girl poäng av tio möjliga. ha nu en trevlig helg alla kram.

Rengöring från Rosen serien.

Hej på er kära blogg-läsare i dag tänkte jag skriva om min rengöring från rosen serien som jag tycker otroligt mycket om och som är skonsam mot huden, denna rengöring innehller bara naturliga ämnen som aloevera gel och solrosolja. denna rengöring är en av mina personliga favoriter och får tio go for it girl poäng av tio möjliga. ha det så bra alla. kram

En trevlig helg.

Hej på er alla läsare, igår köpte jag en puderdosa från clinice som är allergitestat och som passar alla åldrar ,jag valde ett puder för torr hud som jag provade för första gången i dag och som var väldigt lättapplicerat puder där jag använde min älskade borste från Makeupstore,detta puder kan jag starkt rekommendera vänner ,detta är också ett puder som är snällt mot huden och som får tio go for it girlpoäng av tio möjliga. Ha nu en fortsatt trevlig helg alla vänner kram.

Har grejat med en ny låt idag.

Hej på er kära läsare hoppasallt är bra i kylan har i dag grejat med en låt som jag gjort melodi till en svängig låt om jag tror kan bli bra och som faktiskt ovanligt när det gäller mig är på svenska och som jag anser ger denna låt den känsla den behöver och jag hoppas att ni därute kommer gilla denna låt. ha en trev lig helg på er alla.

RSS 2.0