North Face.

Hej igen! I dag tänkte jag berätta om en film som jag såg för några dagar sedan som heter North Face som handlade om några bergsbestigare under 1930 talet. Denna film var otroligt fängslande och dramatisk så min känsla var att det nästan var tungt och andas efter att man sett på denna film och man var med i handlingen i varenda sekund. Det som jag tror gjorde att den här filmen var så fängslande, tror jag var för att den var verklighetsbaserad och också därigenom inte förutssägbar. Denna film tyckte jag också satte i gång en tankeprocess och man funderade på vad det är som gör att en del människor vågar sig på sådana utmaningar som att bestiga ett berg. Min teori är att dessa människor får kickar av detta . Jag blir också glad och tacksam över att vår utveckling gått framåt vilket jag också tycker märks tydligt i denna film. Se gärna denna film, vet jag, och få en upplevelse som jag aldrig känt tidigare när det gäller en film.  Ha det bra tills vi ses igen .  Ciao.

Scwarzkopfs osis flatliner.

Hej igen på er tänkte skriva om en flatliner.Den gör att att du får en spännande look. Dena flatliner innehåller också iron serum som gör att ditt hår inte slits så mycket av din platttång utan får näring och dessutom luktar det väldigt gott.Använd flatliner från Schwarzkopf du också och ge ditt hår ett spännande intryck.Denna flatliner från Schwarzkopf får åtta Go For it girl poäng av tio möjliga , är värd att testa med andra ord. Kram på er alla.


Tror du på övernaturliga fenomen?

Hej igen sitter här och funderar på vad som verkligen gör mig rädd och någonting som verkligen gör mig rädd är övernaturliga fenomen . Detta är faktiskt någonting som jag också tycker är mycket läskigare att se på film än tillexempel Scream eftersom i sådana filmer är det ju ändå levande människor men som tillexempel Evildead eller Whitchboard när det handlar om övernaturliga fenomen blir jag rent ut sagt livrädd, men tycker väl ändå att det är lite fascinerande att bli så där rädd tillsammans med min sambo  och man lugnt och stilla kan krypa i hop och bli så där riktigt skrämd. Någonting som gör mig ännu mer rädd är när jag är ensam hemma du vet en tidpunkt då man får för sig massa saker då vågar jag definitivt inte sätta på någon skräckfilm överhuvudtaget, känner ni igen er? Diskuter gärna detta spännande ämnen på min blogg och berätta gärna om ni vill om ni har upplevt något andligt fenomen, detta skulle vara kul att höra om . Själv var jag på en seans för några år sedan och jag kan ärligt säga att det kändes som att det var något i luften en otrolig upplevelse.  Ha det så bra nu Ciao.


Ett skönhetstips

Hej på er igen i dag tänkte jag skriva om skönhetsrutiner som jag anser ger huden ett bättre välmående.

Morgon rutin: på morgonen brukar jag använda en blöt handuk för att inte använda alldeles för mycket vatten för att för mycket vatten faktiskt också torkar ut din hy. Sedan använder jag en creme eller olja som är anpassat för min specifika hudtyp som för tillfället är en olja från Weleda sedan har jag också använt ett ansiktsvatten för att fräscha upp huden ännu mer om du använder en hudcreme i stället för oljan använder jag också ett ansiktsvatten.

Kvällsrutin:På kvällen brukar jag också använda en blöt handuk för att ta bort rengöringen som jag endast använder på kvällen för att ta bort mitt smink eftersom att smink gör att porerna täpps till och som därför behövs rengöras från smuts och sedan använder jag en olja och ett serum för att rengöringen ska gå djupare i huden, eller så använder jag en creme och ansiktsvatten.

Ta vara på er och eran hud därute. Ciao.


Ska vi dra tillbaka trupperna från Afganistan?

En fråga som verkligen har varit uppe på tapeten är om vi ska dra tillbaka trupperna från Afganistan eller inte . Min personliga mening är att om vi deltar i ett krig så är min mening att vi ska skicka hem våra trupper omedelbart till sina nära och kära för att jag kan inte tänka mig nåt värre än att förlora sin sambo, bror eller son och anledningen är att vi ska delta i ett regelrätt krig som inte verkar ha ett slut eftersom att detta har pågått i åtta år. Det som enligt min mening komplicerar det hela är om vi är där för att hjälpa civilbefolkningen i stället för att delta i ett krig. Diskutera gärna denna fråga med mig på min blogg och  berätta vad du anser om denna fråga.

Hur vill vi ha vårat bröllop egentligen?

Hej på er tänkte i dag fokusera på att skriva om bröllop. Hur vill vi ha vårat bröllop och hur ser vårat drömbröllop ut? Min bild av mitt drömbröllop är att jag har en oerhört fin bröllopsklänning som är som havsvågorna och ha en jättefin sminkning.Denna dagen ska verkligen vara någonting att minnas och min man ska se mig som sin prinsessa.Denna bild  jag kommer i från den tiden man lekte med Barbie och klädde dem med fina klänningar och kammade deras hår.Diskutera gärna med mig om hur eran bild av erat drömbröllop ser ut eller hur erat bröllop blev. Ta vara på varandra och ge varandra mycket kärlek i alla hjärtans dags tecken.


Hur ska man definera mobbning egentligen?

Hej igen såg nyligen ett tvprogram angående mobbning. Något som gjorde frustrerad var när en av personerna i programmet sa att många kända personer som säger att de under en period i sitt liv blivit mobbade skulle överdriva detta. Detta tycker jag är ett farligt och sårande uttalande när man inte vet hela historien bakom dessa personer.Jag kan säga att jag hatar mobbning ovh varje form av utanförskap och blir oerhört förbannad när jag hör uttalanden som dessa.Jag kan säga att har man  varit utsatt för mobbning är det ingenting man ljuger om och framförallt inte offentligt bara för att få positiv uppmärksamhet i media i så fall tror jag att man berättar i media i syfre att hjälpa andra som blivit utsatta eller blir utsatta. Jag vill avsluta med att säga att mobbning är oerhört mycket mer än bara sparkar och slag. Var snälla mot varandra och bry er om varandra och ta med er den kunskapen vi fick lära oss redan på förskolan nämligen att respektera varandra. vi hörs Ciao.

Det är häftigt att utvecklas.

Hej på er alla därute har just nu sjungit i nästan en timme och gjorde detta även i går och märker att man utvecklas vilket jag tycker är urhäftigt , detta tycker jag är jätte viktigt för att känna att man är duktig och känner sig tillfreds med sig själv och självklart också våga kritisera dig själv och höra på andras kritik är självklart också viktigt för att känna att du utvecklas på bästa sätt. Gör någonting som du också tycker om och märk hur otroligt häftigt det är att utvecklas och känna att man gör någonting som man känner att man är bra på.

Mina svarta byxor från Sisters

Ett par finbyxor som jag verkligen älskar är mina finbyxor i från Sisters som är helt underbara och Sisters är också en av mina absoluta favoritbutiker när det gäller kläder . Något som är bra med byxorna är förutom att de är jättesnygga att ha till jobbet som till fest så är de också väldigt bekväma vilket jag också sätter oerhört stor vikt vid. Dessa finbyxor från Sisters får utav mig tio Go For It Girl poäng av tio möjliga.

Shiseidos renewing serum.

Detta serum känns verkligen läkande för huden och man känner verkligen att den går djupt in i huden och så innehåller den inte slaggprodukten paraffinum som jag har berättat om tidigare som torkar ut din hud i stället för att tillföra huden fukt och ge den nytt liv inifrån som den så väl behöver, framförallt när det är kallt som det är nu då du verkligen behöver ta vara på din hud och ge den ännu mera fukt och skämma bort din hud mer än vad du gör under våren, testa detta serum vet jag och känn Shiseidos läkande djuprengörande kraft och skäm bort din hud lite extra nu under vintern . Detta serum får ut av mig åtta Go For It Girl poäng av tio möjliga.


Fortsättning på den nya träningsmetoden.

I går tränade jag återigen där jag började med att köra 20 minuter på stepmaskinen, jämnt bara denna härliga stepmaskin gör att man blir så där härligt trött och känner att man har uträttat någonting. Sedan körde jag lite axlar, samt hantlar och biceps, jag tycker det är viktigt att köra varierat i sin träning och också variera kondition och styrka för att uppnå bästa resultat. Något som jag också är stolt över är att jag äter på regelbundna tider vilket jag också tycker är viktigt och också variera sin kost och att försöka att det inte går för lång tid mellan de olika målen, med tanke på mat så ska jag nu gå och göra en middag åt min kära sambo Rikard vi hörs kram.

Mitt nya träningspass.

I dag provade jag den nya träningsmetoden som min träningscoach tipsade mig om  som innebär att köra stepmaskin 20 minuter i stället för fem minuter om jag ville gå ner lite i vikt , vi får se om det funkar haha , grymt härligt efteråt och riktigt kul var det  att träna idag ialla fall även fast  det var längesen jag kände mig så sliten efter, men men då vet man ju att det ger resultat, sedan åt jag knäckebröd när jag kom hem som är viktigt när man bygger muskler. Jag kommer att hålla er uppdaterade om läget kram kram på er därute och ta vara på er.

Weleda Facial oil

Hej på er alla tänkte nu skriva om en olja från weleda i lördags som jag investerade, denna olja måste jag säga var helt underbar och gjorde verkligen verkan nu i dessa kalla vinterdagar och är helt perfekt att ha tillsammans med den härliga hudcremen från Weleda och denna underbara olja kostade endast 154 kronor så detta  är också verkligen Girlonomi , denna fantastiska olja från Weleda får åtta Go For it Girl poäng av tio möjliga , prova och njut du också vet jag och känn den härliga mandeloljan gå in i huden passar för dig som har torr och känslig hy.


RSS 2.0