Kronprinsessans stil.

Hej på er alla läsare hoppas det är bra med er har just läst ett nummer av tidningen S och sett bilder av kronprinsessans olika stilar och måste säga att hon klär sig lite gammalmodigt, eller vad tycker du som läser detta?Men nåt som var riktigt snyggt var en röd klänning med ett bälte till , ska bli spännande att följa hennes olika stilar , ha det nu så bra så hörs vi och ses kram på er alla.

Midsommar kläder.

Hej på er alla läsare och glad midsommar i dag blir det klänning dagen till ära då det blir en svart klännning med röda blommor på som är köpt i spanien. Vad ska du som läser detta nu ha för kläder på dig i dag? Jag har också dagen till ära noppat ögonbrynen det känns kan jag säga mina vänner och det blir också foundation av märket kanebo som är en av mina absoluta favoriter och Id puder . Ha nu en riktig trevlig midsommar allihop kram på er alla.

Har skrivit en text till en låt.

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra , har i kväll skrivit ytterligare en text tiil en låt , det är alltid lika roligt att vara kreativ och skriva i från sitt hjärta. Detta blev en låt om kärlek och förhållande. Jag sjöng också lite sånger under kvällen då det blev en coverlåt och en egen låt. Ha det nu så bra. Kram.

Min katt Cindy!


Repning med Wishmaster.

Hej alla läsare hoppas allt är bra i det vackra vädret har denna vecka repat med wishmaster då det blev covers och en del eget material , detta är alltid lika roligt det hålls också på med lite nya låtar i wishmaster blir roligt när de blir färdiga, håller er självklart uppdaterade om detta. ha det nu så bra . puss och kram.

RSS 2.0