Falling Awake.

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra med er, själv har jag blivit lite bättre efter att ha legat nerbäddad med feber. I dag har jag lyssnat på Tarja Turunnens nya låt Falling Awake som var helt enastående och både jag och sambon var överens om att det går inte att vänta utan det blir att beställa hennes nya skiva och jag måste säga Hollopainen får se upp. Jag måste säga att Tarja har allt enligt mig gudomlig röst och otroligt bra klädstil och utseende. Nej nu ska jag gå ut och se hur det går för sambon med kålsoppan. Ha det så bra. Kram på er alla.

Har du din egen stil?

Hej på er alla läsare sitter gär och funderar på hur viktigt är det egentligen hur man bär ett plagg  och inte bara att det är snyggt och har du som just läser det här i detta nu har du en egen stil som folk kommer i håg dig för ? och tycker du det att det är viktigt? diskutera  gärna detta på min blogg . Kram på er.


Vad ska hända med svenskpolitik?

Ja så var då de svenska valet över och det som många hade varnat för hände ett främlingsfientligt parti kom in i riksdagen. Vad beror detta på är det lågkonjukturen som spelat in?Jag för min del tycker att alla som röstade på Sverigedemokraterna skulle skämmas och jag blir verkligen rädd och tänker har vi verkligen inte kommit längre i utvecklingen i Sverige 2010? vad ger det här för signaler när vi lär våra barn redan på förskolan att man ska vara tolerant mot alla grupper och se att alla människor är lika mycket värda oavsett vart du kommer i från. Jag blir verkligen mörkrädd när vi röstat in ett sådant här parti i Sveriges riksdag och i dag skäms jag faktiskt över att vara svensk, hoppas verkligen att allt löser sig till det bästa och jag håller med dom som säger att nu måste partierna gräva ner stridsyxan och ta ansvar för Sverige. Kram på er.

En stor dag för Sverige.

´Ja mina vänner i dag skriver vi historia antingen får vi en borglig statsminister över två perioder eller så får vi våran första kvinnliga statsminister. Det ska bli oerhört spännande att följa med hur det kommer att gå och tro mig det blir en rysare. vem känner du a ska leda Sverige i Fyra år till? Gör er medborgliga plikt och rösta och valet är ditt. Kram.


Blir så upprörd över att läsa om Migrationsverkets beslut om familjeni Hagfors.

Hej på er alla läsare hoppas att allt är bra med er. Blir så upprörd när jag läste om den utvisade familjen I Hagfors där nu mamman och ´barnen är i Ryssland och pappan kvar i Sverige. Det var när pappan i familjen var på ett möte med en Arbetsgivare son han fick det fruktansvärda beskedet via ett sms från sin mobil att de hade varit och hämtat familjen. Hur kan det i Sverige 2010 få gå till så här? Migrationsverket har också beslutat att utvisa pappan till Afrika så´frågan är om barnen får se sin pappa igen. Jag tänker på det som en skrev i tidningen gäller inte barnkonvertionen i Sverige?

Jag hoppas verkligen att allt ordnar sig och det går inte att förstå känslan hos denna familj kram på er.

Fin katt.


Blir upprörd över folk som förstör inför valet.

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra med er. Jag tror väl inte att det har undgått någon att det är val snart och jag blir så otroligt upprörd när jag får veta att folk förstör valaffisher för partierna. Varför gör man så? och vilka är det som gör så? Nej ta vara på och hjälp varandra i det här samhället i stället för att förstöra . Ha det så bra nu alla läsare så hörs vi och ses. Kram.

Min outfit på fika hos min svärmor.

Hej på er alla läsare först och främst villjag be om ursäkt att jag inte kunnat uppdatera på ett tag på grund av data problem. Mén nu är jag här i alla fall och tänkte berätta om vad jag valde för outfit när jag och min sambo var på fika hos min svärmor då jag valde byxor med märket Only och  blus från VeroModa. Prova denna outfit du också vet jag jag kände mig väldigt vardagssnygg i denna outfit. Ha det nu så bra så hörs vi och ses kram.

En härlig dag.

Hej på er alla läsare i dag har det varit en väldigt härlig dag med strålande sol och katterna har varit ute och lekt och haft det bra. Senare under eftermiddagen fick jag och min sambo besök av Robin Hjalmarsson och Henrik Johansson , till detta besök körde jag en makeup med mineralpuder från Id som är det bästa pudret jag testat och solpuder från Body Shop och mascara från Face. Det som gjorde mig väldigt glad var när vi diskuterade en inspelning som jag gjorde med Joakim Larssom 2004 som Robin tyckte  var som att höra en låt på radion. Detta stärkte mig nåt otroligt och jag blev väldigt rörd och gör att jag bara vill utvecklas ännu mer så tusen tack Robin jag blev rörd. Nej ha det nu så bra allihop tills vi hörs nästa gång. Kram.

Tycker synd om den utvisade familjen.

Hej alla läsare har i dag läst om den utvisade familjen i Hagfors  och blir otroligt förbannad på Migrationsverketsbeslut och tycker otroligt synd om barnen. Det jag däremot tycker är bra är kommunalrådetsagerande  att han kämpar för familjen och vill utnyttja alla kontakter han har. Jag säger bara till kommunalrådet i Hagfors stå på dig och till familjen hoppas jag att ni snart kan återgå till ett normalt liv. Kram på er.

RSS 2.0