Dans.

Hej på er alla läsare i dag blev det dans hemma , dels är ju dans så oerhört kul och sedan känner jag att det även är till nytta i musiken och man får bra hälsa.Sedan blev det Sol sidan , visst är det en underbar serie och Jonas Karlssson är ju otroligt bra och är så duktig på att gestalta så många olika karaktärer. Ser fram emot nästa avsnitt. Ha det så bra kram

Känner mig inspirerad

Hej på er alla läsare känner mig i dag inspereradavädret som vi har haft i dag och som gör mig ännu mer sugen att skriva mer låtar kommer självklart medella er läsare om konserter och ni kan självklart följa allt som händer mig i musikvärld på bloggen. Vad tycker ni läsare att nästa låt ska handla om? Ge gärna tips på bloggen. Ha en tiktigt ttevlig helg . Kram på er alla.

Rolig repning med sambon.

Hej på er alla läsare får börja med att be om ursäkt att jag inte uppdaterat, känner att jag bara måste berätta om den roliga repningen med sambon då vi bland annat körde eget material och Ramones och Erika. Jag kommer självklart att uppdatera er om det blir spelning och var. Ha det så gott kram på er alla.

Skrivit en ny låt.

Hej på er alla läsare i dag har jag skrivit en låt om en person som betyder väldigt mýcket för mig tänker inte berätta vem riktigt  än. Har också sjungit låtar av NightWish , Mariah Carey eget material och det är så kul när man känner att man utvecklas mer för var dag. I morgon blir det musiserande igen Ha en fortsatt trevlig helg allihop. Kram på er alla.

Klänningar.

Hej på er alla kära läsare hoppas allt är bra såg i tidningen i dag klänningar som kändisar hade på sig och självklart var det märken som man bara vill ha som designer duon Viktor och Rolfs klänningar och klänningar från designern Stella mac cartney och en  av mina absoluta favoriter en man som jag tycker gör fantastiska klänningar Oscar de La Renta .

Ha det så bra allihop så hörs vi och ses kram på er alla och trev´lig helg.

Repning med kompisen Jocke.

Hej på er alla läsare hoppas allting är bra i går blev det en sväng till kompisarna Jocke och Sofia då det blev god mat och repning av musik då det bland annat blev lite eget material och Ramones och Metallica .Det är verkligen kul att köra många olika sorters låtar och få så mycket mångfald som möjligt.  Jag har även i dag kört lite Ramones med sambon. Ha det nu så bra allihop så hörs vi och ses. Kram.

Träning.

Hej på er alla vänner i dag blev det träning på Atleten då jag först körde 20 minuters träning på gångband , sedan blev det brösträning och rood. Det är verkligen härligt att träna och man mår så bra . Enligt mig så är 40 minuters träning lagom om man tränar 2-3 dagar iveckan och jag tycker inte man ska köra alla muskelgrupper samtidigt. Nej nu ska jag gå och se vad sambon gör. Ha det så bra kram på er alla.

Har inhandlat ny Cremerouge från MaxFactor och Mascara från Loreal

He på er alla läsare  var i går och inhandlade ny creme Rouge från Max Factor som jag blev positivt överaskad över som jag tyckte var väldigt bra tidigare har jag användt bland annat Maybeline som jag blev väldigt fäst vid men det här kändes också väldigt mild mot huden och som du applicerar med en svamp. Sedan köpte jag Loreals volume mascara som faktiskt gav otrolig volym. Testa dessa produkter du också vet jag. Ha en trevlig helg. Kram .


Tycker det är kul att se kändisar som har bälten runt sin klänning.

Hej på er har nyligen tittat i en skvaller tidning och tycker det är roligt att se att Paris Hilton lillasyster ha ett  bälte runt sin klänning så alla fashinistor därute se lever detta med snyggt bälte runt sina kläder kvar. Jag gillar detta och hoppas det är kvar hade själv bälte i dag kring min lilla skjorta från VeroModa . Ha det så bra så hörs vi och ses. Kram.

Vad var bäst för er 2010?

Hej på er alla läsare sitter här och tänker på året som gått och känner att det som var bäst för mig 2010 var att jag utvecklat mig i sången. Vad var bäst för er 2010 och vad minns ni av 2010? Vad ser ni fram emot 2011? Berätta gärna om detta på min blogg. Ha nu en riktigt god fortsättning allihop och kram på er alla.

RSS 2.0