Hårtrenderna vintern 2010.

Hej på er alla läsare hoppas att allt är bra med er tänkte bara uppdatera er om hårtrenderna som gäller vintern 2010 som är den ruffsiga och vilda looken, du vet så som du ser ut efter att du kommer hem efter en utekväll, varför inte se ut så innan du går på fest? Rätt stylingproduker fixar detta så varför inte prova? Ha nu en trevlig Halloween allihop kram.

Lite sminktips.

Hej på er alla läsare nu är det vintern och då är det viktigt att tänka på huden och då är det mycket fukt som gäller och mitt bästa sminktips är att alltid vara noga med att tvätta av dig sminket innan du går och lägger dig, för att det är just under natten  som din hud jobbar som mest och då behöver den en bra fuktcreme under. Den fuktcreme som jag har tyckt varit bäst alla kategorier är den cremen från Make Up Store som du kan använda som dag och nattcreme och som förvaras bäst i kylskåpet. När det gäller makeupen så är mitt tips att använda en flytande foundation under vintern som innehåller mycket fukt och tänk på att foundations jobb är inte att täcka utan endast ge finnish och förbättra din hudton så var noga med att använda en foundation som passar just din hudton. Hoppas jag har hjälpt er lite . Ha det så bra kram på er alla.


Vad har du i din garderob?

Hej på er alla läsare funderar på vad man har i garderoben själv har jag mycket jeans framförallt från VeroModa och långa snygga tröjor också från VeroModa samt kjol och skjorta från Sisters . Vad har du i din garderob och har du något favorit plagg? Samt något plagg som du trivs mindre bra i ? Diskutera gärna detta med mig. Kram på er alla.

Färgerna som gäller vintern 2010.

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra med er. Nu sitter jag här och tänker på de färger som är inne när det gäller kläder vintern 2010 som är ljuslilla, grått och vitt som bland annat syns på VeroModas kläder och helt häpnadsväckande så är det långa tröjor som gäller i år igen men jag gillert. Sedan när det gäller jeans så är det ljusblåa jeans som gäller som är min personliga favorit. Mer uppdatering om trender återkommer jag med. Ha det så bra så hörs vi .Kram.

Dumpade katter utanför djurhemmet i Karlstad.

Hej på er alla läsare hoppas att allt är bra med er . Sitter här och tänker på de människorna som dumpade katterna utanför djurhemmet i Karlstad, visst är det bättre att göra på detta sätt än att dumpa dem i skogen ,på detta sätt får ju i alla fall katterna det bra. Jag måste ju samtidigt säga att har du valt att skaffa katt så får du ta ditt ansvar . Diskutera gärna vad du tycker om detta och ha en fortsätt trevlig kväll . Ha det bra och kram på er alla.

Vad tycker ni om plastskor?

Hej på er alla läsare hoppas att allt är bra med er. Sitter här tänker på vad en av Newyork fruarna på tv3 sa i går om att plastskor under sommaren verkar vara mode och att det är fult. Jag måste faktskt hålla med om att det inte är något vidare. Däremot  när hon pratade om att hon inte tyckte trekvartsbyxor var fint måste jag faktiskt säga att det är helt okej. Vad tycker du? Diskutera gärna med mig om detta på min blogg. Kram på er alla.

Min outfit när min vän Karin var på besök.

Héj på er alla läsare hoppas att allting är bra med er. I dag får jag besök av min vän Karin Thorstensson och då valde jag en lilla skjorta med ett svart bälte till vilket jag tycker blir pricken över iet i denna outfit skjortan kommer från VeroModa. sedan valde jag ett par jeans med märket  EspritDenim.  Prova gärna denna outfit ni med vet jag . Ha nu en trevlig helg allihop. Kram på er alla.

Christina Auguleras parfym.

Hej på er alla läsare hoppas att allt är bra med er. Jag känner att jag bara måste rekommendera alla er tjejer därute Christina Auguleras parfym som har en väldigt frisk och fräsch doft enligt mig, så gör som jag alla tjejer därute och prova hennes parfym och känn denna friska och fräscha doft. Ha det bra allesammans och kram på er alla.


Min outfit på min mammas födelsedag.

Hej på er alla läsare hoppas att allt är bra med er tänkte nu berätta vad jag hade för outfit på mon mors födelsedag. Denna dag fick det bli en skjorta med märket Riley och en svartkjol också detta av märket Riley och allting köpt på Sisters butiken i Karlstad.Till detta hade jag mina nya stövlar av märket rieker som går utmärkt att kombinera med kjol , jeans och även finbyxor . Nu hoppas jag att det fortsätter med den sol som jag tittar på just nu . Ha det nu så bra så hörs vi och ses. Kram


Sverigedemokraterna marcherade ut ur kyrkan

Hej på er alla läsare sitter här och tänker på när Sverigedemokraterna marscherade ut ur kyrkan äntligen har de kommit ut ur sitt skal , eller vad säger ni? Jag tycker prästen gjorde helt rätt att hon visade vart hon står politiskt. Jag hoppas verkligen att Sverigedemokraterna inte får någonting att säga till om så att det inte blir som i Danmark. Kram på er alla.

Nya kläder.

hej på er allla läsare hoppas allt är bra köpte i lördags nya kläder inför hösten som blev en tröja och en vit kofta allt från VeroModa.Sedan gick jag vidare till SkoCenter och köpte vinterstövlar. Dessa stövlar använde jag senare på kvällen med ett par jeans från veromoda och ett glittrigt festlinne från Lindex och fest sminket blev Shiseido foundation och puder från EsteeLauder.Runt ögonen blev det ögonskugga från IsaDora och mascara från Face.

Det blev också en mycket trevlig kväll med bra musik från bland annat Tarja Turunnen.Ha det nu så bra alla läsare så hörs vi och ses kram.

RSS 2.0