Är nyfiken på höstens trender inom smycken.

Hej på er alla läsare är lite nyfiken på vad det blir för smycke trender till hösten från Guldfynd och Guld och Gåvor. Jag måste säga att det är minst lika spännande att kolla in smycke trenderna som kläder, smink och accesoarer . Jag återkommer om vad det blir för smycke trender. Kram på er.

Är nöjd över dagens kläder.

Hej på er alla läsare är i dag väldigt nöjd över mina jeans från Veromoda och min vita skjorta från Sisters med märket Riley som jag tyckte passade perfekt till söndagsmiddagen med familjen. Denna stil tyckte jag var väldigt enkel men samtidigt snyggt och en stil som jag tycker passar till en middag såväl som på jobbet . Prova denna stil du med vet jag . Ha det nu så bra så hörs vi och ses kram.


Har kollat in Hollywoodglamour av våran Jonas Hallberg.

Hej på er alla läsare har kollat in Hollywoodglamour av våran kända Jonas Hallberg som har stylat många modeller. Det som  är mycket i Hollywood just nu är mycket svart och även rosa klänningar med röda högklackade skor till och märken som Victorias secret som man känner att man bara vill ha. Det var inspirerande att kolla in Hollywoodglamour och inte helt oväntat mycket glitter som det ska vara i Hollywood haha. Det är kul att vi har en sådan duktig stylist som Jonas Hallberg .  Ska se om det inte går att kolla in honom och de andra i modevärlden lite mer det är ju så kul. Ha det så bra så hörs vi. Kram.


Ser fram emot att använda mina höstkläder.

Hej på er alla läsare först och främst vill jag be om ursäkt att jag inte har uppdaterat, har tyvärr varit lite datakrångel. Men nu så ska ni få lite nyheter från fashionnistan Erica. Jag måste säga att jag ser fram emot att använda min silvriga kjol med en snygg höst blus eller skjorta till. Jag ser framför fram emot att använda den svarta kjolen som jag fick i födelsedagspresent med ett par leggings under och ett par höga svarta höststövlar till. Detta är höstmode som jag anser är snyggt och som aldrig kan bli ute.  Hoppas att ni också piggar upp er i höstmörkret med höstkläder. Ha det nu så bra så hörs vi och ses. Kram


Presenter.

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra med er. Tänkte uppdatera er lite om läget , den 17 Augusti fyllde min sambo Rikard Dahlin år . Grattis Grattis älskling. De presenter han har fått är blandannat en skål och glas från kompisarna Jocke och Sofia . Sedan har han också fått presntkort så nu blir det nya träningskläder till hösten. Jag själv ska försöka att framöver gå på Veromoda och Skocenter och se om jag kan finna nya höststövlar och kläder till hösten. Jag kommer självklart att uppdatera om detta. Ha det nu så bra alla läsare så hörs vi och ses. Kram på er alla.

Spelningen för våran kompis Jan Bäckström när han fyllde fyrtio.

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra med er. Vill berätta för er om en spelning vi hade hos våran kompis Jan Bäckström, då vi underhöll med lite låtar då bland annat våran egen låt. Det kändes väldigt bra och man känner att man utvecklas ju mer spelningar vi har och man levde sig in i musiken och hade de väldigt roligt och jag tror att det smittade av sig på publiken. Det är verkligen kul när man känner att man får mer publikkontakt med publiken ju mer man står på scen. Men vad är det man säger övning ger färdighet.Min sambo hade också det väldigt roligt på scen och spelade gitarr otroligt bra. Hoppas att jag får se just du som läser detta på en spelning någon gång och jag kommer att uppdatera om var i så fall. Ha det nu så bra och ta vara på varandra. Kram.

Hur uppfattas modet i Sverige egentligen?

Hej på er alla läsare först och främst vill jag be om ursäkt för att uppdateringen inte varit så bra på grund av data problem. Sitter här och funderar på hur modet uppfattas i Sverige egentligen, jag får väl erkänna att jag är en tjej som gärna kör med säkra kort det vill säga mycket vit och svart , men jag tror att vi i Sverige skulle vinna på att våga klä oss i lite mer vågade färger och inspireras av medelhavsländerna, man får själv försöka ta efter . Ha det nu så bra och en trevlig helg.

Snart hösten.

Hej på er alla läsare sitter här och tänker på att det snart är höst och jag undrar vad för sorts trender som kommer och komma till hösten, det ska också bli spännande att se vad för sorts stövlar som kommer att komma under hösten. Jag tycker också att det ska bli intressant att se vad för sorts makeup som kommer att gälla under höaten. ja vad är det man brukar säga den som lever får se  , ha det nu så bra allihopa och kram på er alla.

Är nöjd med mascaran från Face.

Hej alla läsare känner att jag måste berätta att jag blev nöjd över mascaran från Face som jag tyckte jag gav bra volym . så Face är verkligen kvalite måste jag säga.Så denna mascara får tio Go for It Girl poäng av tio möjliga så gör som jag och prova på mascara från Face och använd den på jobbet eller skolan , eller ute i partynatten. Kram på er alla.

Tänkte testa Face mascara.

Hej på er alla läsare köpte i går veckorevyn och det var säkert mer med mig som märkte att det var Mascara från Face med. Det ska bli spännande att testa denna mascara och se hur den är men med tanke på vilket märke det är så är det säkert bra. I morgon blir det att testa denna mascara ska bli spännande . Kram på er alla.

En dag med kompisen Jenny.

Hej på er alla läsare i dag umgås jag med min barndomsvän Jenny Olsson från Kil. Vi har bland annat varit i Sunne och ätit China mat  och Mjukglass och sedan åkte vi hem där det blev kortspel och prat om allt mellan himmel och jord och självklart visade jag henne mina snygga kläder från Vero Moda som jag hade fått i födelsedagspresent.  Sedan hörde vi också på min inspelade låt från några år sedan och faktiskt så är det kul att höra att man har utvecklats sångmässigt efter det. Ha en trevlig kväll på er allihopa nu och självklart blir det mer smink och klädtips . Kram på er.

Födelsedagspresenterna.

Hej på er alla läsare tänkte berätta för er vad jag fick i födelsedagspresent , jag fick en jätte snygg svart kjol och kortärmad Top med puffärm allting från Veromoda. Sedan fick jag ett jättefint smycke och presentkort på skocenter så nu blir det att shoppa snygga stövlar till  kläderna från Veromoda. Det var riktigt kul att få nytt och fräscht och kjolen går ju även att ha i höst med ett par snygga ´Leggings under. Ha det nu så bra allihop så hörs vi och ses kram.

Min födelsedag.

Hej på er alla läsare hipp hipp hurra för mig och tusen tack alla kära vänner som har grattat mig på facebook ni är underbara. I dag så har familjen varit här då vi åt fläskfile med ris som sedan avslutades med glass. Min Look i dag blev min blommiga klänning från MOb Fashion som jag bara älskar , sedan hade jag en sminkning där jag valde Id puder från Kicks som är det bästa pudet jag testat och creme rouge som jag köpte av min hudterapuet och ögonskugga från Isadora som jag tycker har helt okej ögonskugga och maskara från Loreal som jag blev väldigt positivt överaskad över. Ha det nu så bra allihop så hörs vi och ses . Kram på er alla.

RSS 2.0