Gillade kläderna i projekt runway

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra har sett på ett väldigt bra avsnitt av projekt runway, när en designer gjorde ett par jättesnygga byxor och en topp till som verkligen kändes rocktema och det som var det mest otroliga var att det var gjort av sopor. Man blir grymt imponerad och att det blev kläder som man bara ville köpa direkt. Ska bli spännande och se vad de hittar på nästa gång, ha det så bra allihop så hörs vi och ses. Kram på er alla .

Jeansskjorts har blivit inne.

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra tänkte jag skulle uppdatera er om vad som är hett i sommar, då jeansskjorts är ett av dessa teman. Detta får man försöka anamma, gör det ni också och var heta och trendiga i sommar. kram på er alla.

Har gjort lite melodi till en låttext.

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra med er har under denna vecka gjort en liten melodi till en låttext, det är så roligt att hålla på med musik och ger så mycket glädjee så det är obeskrivligt tycker jag , dessutom är ju att göra musik så kreativt som också är så kul. Ha det nu så bra allihop så hörs vi och ses kram

Ansiktsbehandling.

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra med er , har under veckan gjort ansiktsbehandling, då jag börjar med att lägga en hand duk i ansiktet för att öppna porerna, sedan en ansikts mask från Colose som verkkligen ger huden fukt och som jag ger 8 Go for it Girl poäng av 10 möjliga , sedan propyless hudcreme och sedan ansikts vatten för att lugna huden från Aco. Ha det nu så bra allihop . Kram på er alla.

RSS 2.0