Min sminkning i dag.

I dag lördag valde jag att lägga på min concealer från Shiseido för känslig hy som jag inte kan vara utan och som är lätt att applicera och täcker perfekt det som man inte vill att folk ska se. Sedan använde jag mitt favorit mineralpuder från Bodyshop, I just love it, och sedan solpuder från Bodyshop som ger färg i vintertider och sedan som avslutning Makeupstores läppstift. Denna sminkning kändes helt rätt i dag  och gav perfekt lyster åt huden.

Maxfactors ögonpenna.

Först och främst vill jag be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat på ett tag på grund av data trubbel men men, nu tänkte jag i alla fall skriva om maxfactors vita ögonpenna som gör att du ser piggare och fräschare ut på ett kick och som gör att dina ögon blir mer levande och att du får dom där glamourögonen som du har längtat efter.

Denna vita ögonpenna tycker jag om att använda både till min vardagssminkning och till mina utekvällar, varför inte testa denna ögonpenna du med vet jag och hjälp dina ögon att uppleva att de har fått ett nytt liv. Denna vita ögonpenna från maxfactor får nio Go For It Girl poäng av tio möjliga,sådenna penna är verkligen värd att testa.


Vad är ett serum?

Ett serum är en sminkprodukt som går djupare in i huden än vad en hudcreme gör och hjälper din hy att bevara sin fräschet längre, jag själv som anser mig ha väldigt känslig hy tycker väldigt mycket om att använda serum så att min hud inte bara får hjälp att bevara det yttre hudlagret utan även att det inre hudlagret får lite hjälp också, prova serum du också vet jag och gör din hy inte bara glad på utsidan utan även insidan och känn att din hy sprudlar och får ett helt nytt liv.


Enkel helgsminkning

Denna lördag var det lördag på stan och då hade jag en väldigt enkel och diskret sminkning men ändå passade för en lördag på stan som bestod av mitt mineralpuder från bodystore som jag älskar så mycket som verkligen lätt smältar in i huden och så använde jag också bodystores bruna solpuder som jag verkligen känner passar min hy väldigt bra, dessa sminkprodukter från bodystore tyckte jag verkligen var passande för en dag på stan och gav verkligen färg åt min ansikte nu under vintertiden , som pricken över iet för att sätta lite extra guldkant på lördagens sminkning använde jag ett rosa läppstift från makeupstore som jag också tycker verkligen är kvalite.Testa denna helgsminkning och sätt lite extra färg och guldkant på din lördag.

Hur gick det med den nya metoden?

I dag tänkte jag att jag skulle fortsätta att berätta om Gi metoden som jag tänkte att jag skulle börja med i går, det gick inget bra visade det sig men men man får  ge denna metod en ny chans efter helgen, det som kommer att bli otroligt svårt  att minska med är choklad, jag är en sådan där person som skulle ha mycket lättare att minska på chips och ostbågar men choklad är faktiskt en last måste jag säga men men man får väl försöka att hitta den rätta motivationen och inställningen till detta . Önska mig lycka till Ciao.


Min träningscoatch

I dag träffade jag min träningscoatch och diskuterade vad man vill äta om man vill gå ner i vikt och det hon tipsade om var Gi mat, detta har jag varit lite skeptisk till men men man får väll ge det en chans att pröva och byta ut ris till bulgur och äta mer kött och mindre pasta och så får jag ta lite tips från min kära mor som har provat denna metod, nej nu får det bli att äta lite mindre pasta om en liten stund och inviga denna metod . Ciao

Dermalogicas ögoncreme.

Denna ögoncreme är verkligen perfeckt för att dölja mörka ringar under ögonen och gör att du känner och ser piggare ut på ett kick, denna ögoncreme passar givetvis alldeles utmärkt tillsammans med dermalogicas hudcreme och barrier repair , denna hudcreme får nio Go For It Girl poäng av tio möjliga, testa denna ögoncreme du med vet jag och känn att du får de där ögonen som du alltid har längtat efter.

Självförtroende

I dag tänkte jag skriva om någonting som hörde i hop med det jag skrev om i går i dag tänkte jag nämligen skriva om självförtroendet, detta anser jag vara väldigt viktigt och det finns många sätt att bygga detta på. En sak som är viktigt att tänka på är att aldrig någonsin låta någon annan människa trycka ner dig och känna att du inte duger utan att du måste vara en annan människa för att känna att du får bekräftelse, en annan sak som också är bra att tänka på är att göra någonting som du mår bra och ju mer du gör det som du mår bra av desto duktigare bblir du också.Tänk också på att självförtroendet kommer inifrån så låt ingen annan människa förstöra det utan i så fall uppmuntra dig så att du känner dig bättre till mods , ta vara på er därute nu Ciao.

Mobbning verkar existera överallt.

Detta ämne som jag tänkte ta upp  i dag är väldigt laddad och handlar om mobbning. Jag har märkt att oavsett om du har lyckats ganska bra  och känner dig ganska lyckad så känner sig vissa människor tvungna att trycka ner andra något som jag anser vara fullständigt oacepptabelt. Detta beteendetror jag beror på att dessa människor känner att de måste får mer uppmärksamhet för att dölja sin egen osäkerhet och att de innerst inne känner sig hotad av sitt utvalda offer och känner då att de måste trycka ner andra för att de själva ska känna sig starkare.Detta tycker jag att vi måste ta på allvar och vara uppmärksammade på signalerna och lyssna på bägge parterna för innerst inne tror jag att bägge dessa parter vill förändra och är förhoppningvis beredda att förändra situationen. Detta ämnen kändes verkligen viktigt att ta upp välkommen att diskutera detta på min blogg.


Dermalogicas barrier repair

Denna sminkprodukt från dermalogica måste jag medge är helt otrolig och är ett måste för att din hy ska få det bästa fullkomliga skydd mot kylan under vintertid.Den är också väldigt braför att mildra om du har någonting rött i ansiktet.Den första känslan man kan känna är att det kan vara en liten kladdig känsla, men jag kan verkligen lova dig att det är den bästa sminkprodukten för kalla dagar, så denna produkt kan jag verkligen starkt rekommendera ttill alla. Din hud kommer verkligen känna att den får ett nytt liv och jag kan lova dig att du kommer att uppleva att ditt smink sitter bättre efter att ha användt Dermalogicas barrier repair. Denna sminkprodukt får tio Go For It Girl poäng av tio möjliga, denna produkt är verkligen ett måste för mig kalla dagar i alla fall , gör det till ett måste för dig också vet ja och testa Dermalogicas barrier repair och låt din hy känna att den får ett nytt liv.

Dermalogicas lepsyl

Denna lepsyl i från Dermalogica tycker jag är någonting alldeles extra och är verkligen suveränt för dina läppar framförallt under vintertid, man känner verkligen att denna lepsyl är som ett lyft för dina läppar redan efter första gången du använder Dermalogicas lepsyl, denna lepsyl får defenitivt nio Go For It Girl poäng av tio möjliga.

Dermalogicas rengöring

Denna rengöring tycker jag är helt underbar och tillhör en av mina absoluta favoriter och det som är det bästa med denna rengöringsprodukt är att den inte innehåller parfym eller ämnet parraferin som jag har beskrivit tidigare som då är en´restprodukt som torkar ut huden, testa denna produkt vet jag och hoppas att du upplever samma känsla som jag fick av denna rengöringsprodukt. Denna produkt får absolut tio Go For It Girl poäng av tio möjliga. Denna produkt kände jag verkligen att den rengjorde min hud på djupet och är verkligen bra kvalite.

Maybelines sminkborste

Denna sminkborste tycker jag är väldigt bra, för även denna borste gör att din hy  får en fräsch och fin look, fasst jag måste ju medge att Makeup stores puderborste är något alldeles extra men den här är helt okej, tänk på att denna lilla sminkborste från Maybelline används till ditt mineralpuder. Denna lilla sminkborste får sju Go For It Girl poäng av tio möjliga , absolut en bra sminkbortste att ha i din sminkhylla med andra ord.


Foundationborste

En annan sminkborste som jag också tycker är ett måste i sminkhyllan är foundationborste som verkligen gör att din hud utstrålar skönhet och glamour och som smeter ut din  foundation oerhört bra. Testa denna foundationborste från Makeupstore vet jag och gör denna otroliga borste till ett måste i din sminkhylla också.
Denna sminkborste får sju Go For It Girl poäng av Tio möjliga. Verkligen värd att prova med andra ord.


propylles handcreme

Någonting som jag försöker vara noga med under denna kalla vinterperiod är händerna. En handcreme som  jagdå också kan rekommendera är propyless handcreme som är helt parfymfri vilket jag anser vara ett väldigt stort plus framförallt om man har känslig hud som jag har. Denna handcreme får åtta Go For It Girl poäng av tio möjliga. Denna handcreme är verkligen någonting att i handväskan till fest som till vardags.


Vad är absolut viktigast att tänka på när det är kallt ute?

Det jag anser utgöra basen i din hudvård när det är kallt är att alltid tvätta av dig sminket på kvällen för att din hud ska få andas som då framförallt är viktigt på natten, något som är viktigt att tänka på är att avända produkter som ger huden fukt och som passar din hy såsom rosenseriensprodukter om du vill använda produkter från naturen eller om du vill använda Acos produkter från apoteket som inte innehåller vatten eller oljebaserade ämnen som en del har skrivit på min blogg inte är så bra på vintern, men innehåller propylparaben som inte är det bästa för huden , men denna produkt är inte så dyr så det är verkligen Girlonomi ta vara på er  och eran hud utan i kylan , vi ses snart igen ciao.

Makeupstores rouge och puderborste

Denna bortse är verkligen en borste med kvalite med stort K,denna borste gör att din hy fylls av skimmer och gör att din hy ser strålande ut och jag anser också att den är enkel att applicera både rouge och puder med , något som är viktigt att tänka på är attgöra rent sin borste framförallt då du är ute på en partykväll och då du förmodligen använder denna fantastiska borste mer än en gång den dagen. Denna fenomenala borste får åtta Go For It Girl poäng av tio möjliga.

festnagellack

Ett nagellack som jag är väldigt nöjd med är nagelacket från malia somn heter intensity som jag köpte på kicks, detta nagellack är ganska lätt att aplicera och kostade endast fyrtio kronor så det är verkligen Go For It Girlonomi.
Detta nagellack är framförallt till fest anser jag men kan även användas till lite mer finare vardagstillfällen såsom tillexempel en anställningsintervju.Jag tycker också att man lägger märke till detta nagellack ganska bra ute i festnatten, detta nagellack får åtta Go For It Girl poäng av tio möjliga, värt att testa med andra ord och glänsa.


vinterkyla

nu är vinterkylan här mina vänner och då är det verkligen viktigt att ta vara på sin hy och använda produkter som just är anpassade för din hudtyp och som inte innehåller produkter som torkar ut huden utan tillför fukt i stället för att torka ut den, som sagt jag rekomménderar rosenseriens rengöring som verkligen gör rent på djupet och som passar normal till torr hy. Har ni några frågor så är ni självklart välkommna att fråga mig på min blogg. Lycka till med att få eran Go for it Girl hy mina vänner.

weledas hudcreme

denna hudcreme tycker jag är väldigt skön att lägga på och precis som rengöringen så innehåller den endast naturliga ämnen så som vatten och mandelolja , den är också oparfymerad och fri från konserveringsmedel . Det som också många med mig tycker är viktigt är om produkten är testad på djur eller inte och denna produkt är heller inte djurtestad som jag anser vara ett väldigt stortplus och han är också  Dermalogica testad ett märke som jag älskar.Denna produkt får åtta Go For It Girl poäng av tio möjiga, detta är en perfekt sminkprodukt för dig med känslig hy och passar självklart utmärkt till weledas rengöring, testa denna fantastiska sminkprodukt vet jag och bli lika nöjd som jag blev av denna sminkprodukt.


styrketräning

I dag körde jag ett styrketräningspass, något som jag anser är viktigt att tänka på när det gäller styrketräning är att inte köra hela kroppen samma dag och inte köra biceps och triceps samma dag och så är det viktigare anser jag att lära sig tekniken för den maskin´du kör än att jämnt  lägga på mycket vikt , lycka till om ni vill testa detta.

Nyårsskor

Denna dag tycker jag det passar med skor med lite klack på, som gör att du känner dig trendig och moderiktig och som kvinnan med stort K till den glittriga glitter och glamourklänningen. Denna dag är det verkligen roligt att glänsa och utstråla självsäkerhet och Girlpower , dessa skor ger jag åtta Go for It Girl poäng av tio möjliga.


Nyårsklänning.

Detta anser ju jag vara glitter och glamourkvällen med stortG , denna kväll är det verkligen en kväll för klänningar som har mycket glitter , när det gäller makeupen hade jag endast eyelainer vid ögonen denna kväll , detta räckte faktiskt för att ögonen inte skulle ta för mycket uppmärksamhet från den glittriga klänningen . Sedan hade jag bodyshop puder och foundation iett från Bodyshop och som pricken över iet hade jag Makeupstores rosa läpppstift. Denna look och outfit ger jag åtta Go For It Girl poäng av Tio möjliga , en mycket snygg look och outfit.

RSS 2.0