En kväll med kompisarna.

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra i går körde jag och Rikard en liten spelning för våra kompisar hemma då det bland annat blev Cranberries låt Zombie och eget materaial och Ramones låten Poison Heart som nästan har blivit som en klassiker för oss och som vi också har pratat om att göra Cranberres Zombie till. ha det nu så bra allihop och en fortsatt trevlig helg.

Har sjungit med sambon.

Hej på er alla läsare har i dag repat med sambon i dag blev det låtar som Zombie med Cranberries och Nirvana , Nightwish , Mariah Carey , Ramones  och självklart eget material. Det är alltid lika roligt och spela och jag hoppas att min sambo Rikard kan fixa en spelning åt oss när han är på ett politiskt möte på Onsdag. Medellar självklart detta på bloggen om vart och tid. Ha en fortsatt trevlig helg nu allihop  och glöm inte att ta vara på varandra . Kram.

Mina nya kläder från Mb Fashion

Hej på er alla läsare hoppas ni har haft en bra dag ute i det soliga vädret. I går köpte jag nya kläder från Mb Fashion , då jag köpte ett par Legginsbyxor av märket Vila som är ett av mina absoluta favorit märken sedan blev det en blommig blus av märket byoung. Denna stil känns enligt mig väldigt modernt och blusen kan du även ha till våren så den var verkligen värd pengarna. Så gör som jag och skaffa denna stil vet jag. Denna stil ger jag tio Girl For It Girl poäng av tio möjliga. Ha en fortsatt trevlig helg allihop. så hörs vi och ses . Kram på er alla.

Min fina ring från Dominikanska Republiken.

Hej på er alla läsare hoppas att allt är bra tänkte berätta för er om en ring som jag fick från Dominikanska Republiken med en jätte fin ljusblå sten. Denna har jag faktiskt användt till de mesta klädesplagg och jag är verkligen en tjej som gillar all form av accesoarer.Det är så kul med accesoarer att det gör så mycket med en hel stil och kan förgylla en person på ett otroligt sätt. Ha det nu så bra alla så hörs vi och ses. Kram på er alla.

Äntligen Solsidan igen.

Hej på er alla läsare i kväll är det Solsidan igen det ska bli kul och se Rheborg är väldigt bra och hoppas Jonas Karlsson är med i dag igen en av Sveriges bästa skådespelare enligt mig och även Henrik dorsin är grym i rollen som Ove Sundberg och jag är övertygad om att jag inte är den enda som sitter bänkad i kväll klockan åtta på Tv4.


Tycker det ska bli spännande att pröva ögoncreme från Clinique

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra var i dag hos min mormor och åt mat och då fick jag en hudcreme från Clinique ska bli spännande att testa har ju kommit upp i den åldern nu då det är bra att använda ögoncreme. Ha ha . Jag kommer att uppdatera  er om hur han var . Ha det nu så bra allihop så hörs vi och ses . Kram på er alla och trevlig helg.

Tycker det är kul att prinssesan fått en egen klädkollektion.

Hej på er alla läsare först och främst vill jag be om ursäkt att jag inte kunnat uppdatera på grund av dataproblem, men nu tänkte jag uppdatera er om att våran prinsessa kommer med en kollektion av jeans för våran sessa är ju en jeanstjej och det är väldigt kul att hon kommer med jeans med stretch bland annat som är väldigt modernt som jag har själv. haha. Ha nu en trevlig helg alla läsare så hörs vi . Trevlig helg. Kram på er alla.

RSS 2.0