Ännu en ny låt på gång.

Hej kära läsare har grejat med en ny låt förut idag med sambon det är roligt med musik, denna låt är tänkt som en duett och har mycket djup och tanke bakom och som är tänkt att ha keyboard bakom. detta är en låt jag tror kan bli bra och som jag hoppas ni läsare får höra framöver, och kommer att gilla ha en fortsatt trevlig helg kram på er alla.

Har testat Aco-produkter.

Hej på er alla läsare, har testat aco dagcreme det som är bra med denna dagcreme är att den inte innehåller paraffinum som är uttorkande , det som jag kan se som lite negativt är att den innehåller parfym men man känner verkligen att huden får fukt av denna dagcreme . denna dagcreme finns på apoteket och får sju go for it girl poäng av tio möjliga. ha det så gott alla läsare kram.

Min rouge från Isadora.

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra har testat en cremerouge i från Isadora den va väldigt bra, de är också väldigt lätt att applicera och ger ett lyft åt ansiktet ,så denna rouge kan jag varmt rekommender.Denna rouge får sju go for it girl Poäng av tio möjliga. ha det så gott alla läsare. kram.

Har testat Mary Kay foundation.

Hej kära läsare, hoppas ni haft det bra på nyår och god fortsättning, tänkte nu berätta om en foundattion från Mary kay som jag har testat som är väldugt bra denna foundation är lätt att applicera och känns som en ansiktsmask, denna foundation kan jag verkligen rekommendera och ger nio girl for it girl poäng av tio möjliga. ha en trevlig trettondagshelg. kram på er alla.

RSS 2.0