Mode sommaren 2010

Det som kommer att vara mode sommaren 2010 är blommiga klänningar som är svarta med röda blommar till som du kan kombinera med snygga skor med klack . En annan klänning som också kommer att vara ine i sommar är klänning med orange blommar tillså mycket blommigt i sommar alltså. Detta är också klänningar med glamour och stil så att man känner sig som en riktig prinsessa. När det gäller bad mode är det mycket rosa och oranget som gäller . Mer uppdateringar om mode kommer framöver. Ha det nu så bra så syns vi och hörs . Kram

Min klänning från Moch B Fashion

Hej på er tänkte i dag skriva om min klänning från Moch B fashion som är en väldigt mångsidig klänning som är jättefin med blommor på som jag jämnt bara älskar.Denna klänning är perfekt att ha på födelsedagskalas eller en date, vilket tillfälle du en väljer att bära den här klänningen så är den helt fantastisk , så prova den du med Claudia Gauli hade en liknande klänning på Letsdance så varför inte pröva den du också. Ha det nu så bra så hörs vi..

Spelning för min mormor

Hej på er alla läsare i går hade jag och min sambo Rikard spelning för min Mormor på hennes 80 års dag som jag tror var väldigt uppskattat. Vi spelade För kärlekens skull av Ted Gärdestad och våran Egen låt Help the child samt Himlen är oskyldigt blå också av Ted Gärdestad. Det kändes härligt när folk kom fram och tacka för spelningen efteråt och att MorMor uppskattade detta. Det känns som att det bara kan bli bättre och bättre med musiken just nu. Ha det nu så bra allihop så hörs vi snart igen. Kram på er alla.

Snygga frisyrer som du kan fixa hemma.

Hej på er alla har idag fått tips på tvn från hovfrisörerna om frisyrer du kan fixa själv hemma. En frisyr var att du kammade håret nerifrån och uppifrån och arbetade med det ordentligt och sedan gjorde en frisyr som en knut och använde mycket sprayoch satte i hårnålar så hade du en snygg uppsättning och sedan hade de fina klänningar till. Pröva och gör denna frisyr hemma vet jag och ha en jätte trevlig helg och kram på er alla.


Filmen HighLane

Hej på er alla igen tänkte berätta om en film jag såg som heter High Lane som handlade om fyra ungdomar som bestämde sig för att bestiga berg under sin semester , denna filmn tyckte jag verkligen tog fram att vi människor kan bli  väldigt egotrippade om vi känner oss rädda. Denna film var helt okej men påminde tyvärr om många filmer som gjorts förut . Det är väl tyvärr ingen film jag skulle se om och om igen, men helt okej. Se den du med vet jag och se vad du tycker om denna film . Ha det nu en riktigt bra kristihimmelsfärs helg så hörs vi.

Filmen Avatar

Hej på er tänkte  idag skriva om filmen Avatar som jag tyckte var en väldigt tänkvärd film som handlade om en kille som satt i rullstol som fick uppleva att komma till en annan värld. Denna film tyckte jag handlade väldigt om känslan av att bli lurad och slå tillbaka för de som betyder mycket för en.Denna film innehöll också mycket härliga färger som ialla fall gjorde mig helt fängslad. Se denna film ni också vet jag och  vem vet du kanske får samma tankar och accosiationer som jag. Ha det nu så bra så hörs vi snart igen . Kram på er alla mina trogna läsare.


Skönt med våren.

Hej på er igen många med mig tycker nog precis som jag att det är härligt med våren, att ta fram vår jackan och skorna och inte behöva ha på sig långkalsoner och varm tröja bara för att man ska få utanför dörren. Stövlar är härligt att använda men jag gillar vårmodet bättre. Ta vara på er så hörs vi och ses snart igen .


Ta bort Jantelagen

Hej på er igen hoppas att allt är bra med er . Sitter här och tänker på att vi borde skrota Jantelagen och våga säga att jag vet vad jag är duktig på och inte i ställlet för att: Du ska  inte tro att du är någonting. Nej våga utstråla säkerhet och självfötroende och tänka hela tiden att övning ger färdighet och ta med sig det i alla situationer. Ha det så bra nu så hörs vi snart igen. Ciao.

RSS 2.0