Har varit på fotvård.

Hej på er alla läsare har i dag varit på fotvård ,detta var inte fel och en behandling jag verkligen varmt kan rekommendera, detta är ju ett område på kroppen som är lätt att glömma bort. Ha det så bra allihop så hörs vi och ses. kram

En härlig dag,

Hej på er alla läsare trots att det i dag regnat har det varit en bra dag då jag och min sambo har spelat musik både covers och eget material , det är så enorm glädje att hålla på med musik och det är så kul att upptäcka att man utvecklas och att övning ger färdighet . Ha det så bra allihop. Kram på er alla.

Det är vit som gäller i sommar.

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra har uppdaterat mig och nu är det vit som gäller i sommar för mig passar detta bra eftersom att jag älskar vit , hoppas även att ni läsare älskar denna färg . Ha det så bra och ta vara på varandra i sommar kram.

Dagens outfit.

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra i ´dag blev dagens outfit vita byxor från Street one och blus köpt från moch B Fashion och sommar skorna från gg. Hoppas allt är bra med er i värmen. Ha en fortsatt bra sommar . Kram på er alla.

Har sett en bra film med Johnny Deep och Angelina Jolie.

Hej på er alla läsare har under dagarna sett en otroligt bra film med Johhny deep och Angelina Jolie som handlade om att hon var agent som skulle försöka lura honom att tycka om henne för att få fram information om Johnny Deeps karaktär , jag kan verkligen rekommendera den här filmen som för en gångs skull var en film som var helt oförutssägbar. Ha det så bra så hörs vi och ses kram.

RSS 2.0