Sothys produkter.

Hej på er alla läsare, hoppas allt är bra kan verkligen rekommendera sothys ansiktsmask som jag har när jag gör ansikts behandling hemma som jag då börjar med att lägga en handuk över ansiktet för att öpppna porerna sedan lägger jag på masken och låter den värka i 10 -15 mi och sedan tvättar jag bort den lägg gärna sedan på sothys dag och natt creme och din hud blir som ny , prova gärna detta kram på er alla.

Alla hjärtans dag.

Hej på er läsare av bloggen, hoppas allt är bra idag blev det alla hjärtas dags middag med sambon älskar dig, det blev soppa till förätt och ris med paneng pad till huvud rättt , hur firade ni läsare alla härtans dag? nu är det mys med film med sambon och katterna ha en fortsatt bra alla hjärtas dag allihop kram.

Gillar mitt Make up store puder.

Hej på er igen, hoppas allt är bra har i dag användt mitt makeup store puder som jag älskar detta puder ger verkligen huden snygg matt finish och självklart använder jag make up stores foundation som gör att ojämnheter inte syns . Denna make up tycker jag passar utmärkt till vardags som fest . Denna makeup kan jag varmt rekommendera och  får åtta go for it girl poäng av tio möjliga . Ha en fortsatt bra helg alla läsare kram på er.

Provat sotys ansiktsmask.

Hej på er därute kära läsare, hoppas allt är bra har nu provat sothys ansiktsmask som verklige ger näring åt huden och innehåller naturliga ämnen så som aqua water och naturlig parfym jag har också provat dag och nattcreme i samma märke dessa får 8 go for it girl poäng av tio möjiga .ha en fortsatt trevlig helg kram på er alla.

RSS 2.0