Eclipse

Hej på er alla läsare känner verkligen att jag ser fram emot att se den nya Twilightfilmen Eclipse, jag minns förra filmen när jag sa åh jag kan knappt vänta till Juli och nu är det premiär på filmen här i Sverige , det ska bli så spännande att se denna film igen och jag känner att jag är övertygad om att den är lika bra som de andra filmerna. Ha det nu så bra så hörs vi och ses . Kram på er alla.

Vem är den snyggaste kändisen just nu?

Hej på er alla läsare sitter här och funderar på vem som är den snyggaste kändisen just nu och jag själv måste säga att när det gäller killar så är det Johhny Deep och när det gäller tjejerna måste jag säga att Tarja är snyggast dels har hon alltid väldigt snygga kläder och sedan ser hon ju också väldigt bra ut. Skriv gärna vem du tycker, vem vet vi kanske tycker lika haha . Ha det nu så bra så hörs vi och syns Kram på er alla.

En lugn dag för att få energi.

Hej på er igen alla läsare har i dag haft en lugn dag ute i solen efter att ha hjälpt min kära svärmor i går att flyttta från Norge till Arvika. Vilken härlig dag att återhämta kraft och energi på , jag tror att det var som min sambo sa den finaste dagen i år ,tyckte synd om honom när han stack på sitt jobb på Schott Termofrost i Arvika. Jag saknar dig redan älskling puss puss. Nej nu blir det ut i solen igen och hoppas att ni läsare också haft en fin dag ute i solen kram på er alla.

En dag med våran kompis Mats.

Hej alla läsare har jämnt precis kommit hem från ett väldigt trevligt besök hos våran kompis Mats där vi gick till sjön under dagen, men tyvärr vågade jag inte bada, det enda jag vågade var och doppa fötterna och det kändes lite småkalllt men men det blr väl varmare framöver.En  väldigt trevlig dag blev det i alla fall . Ha det nu så bra alla läsare så hörs vi och ses. kram.

Midsoomarafton.

Hej på er igen sitter här med min sambo och har det trevligt på midsommarafton trodde att vi skulle få besök så jag satte på mig min blommiga klänning och sminkade mig men till min förvåning så kom det ingen men men vad är det hon säger Maria montezami det är kul att göra sig fin för sin man, hon har faktiskt rätt tycker jag och jag och min sambo har trevligt midsommarfirande även fasst det inte kom några och katterna är också med och vi har det väldigt bra. Ta vara på er allihopa därute så hörs vi och ses kram.

Kul att få besök av min kompis Camilla.

Hej på er alla i går fick jag besök av min kompis Camilla som jag inte sett på länge , detta var väldigt trevligt och vi pratade om allt möjligt och fint väder var det så vi satt ute i solen och hade det skönt. Tack Camilla för det trevliga besöket och till allihopa en trevlig midsommar.

Firat pappas födelsedag.

Hej på er alla läsare har jämnt precis firat min pappas födelsedag där han fick ett halsband i silver från guld och gåvor som var väldigt fint och passade honom väldigt bra . Vi fick också en god middag bestående av Sill eller lax till förrätt med potatis och sedan kyckling inbakad med bacon och grönmögelost och som avslutning kaffe och glass och jordgubbar , en mycket trevlig kväll i det fina vädret. Ta vara på er alla nu så hörs vi och ses.

Vad solljus är härligt.

Hej på er alla läsare sitter här och funderar på vad härligt det är med solljus och vad bra man mår av det, och vad fin huden blir om man bara använder sollotion och då tycker jag Acos produkter från Apoteket är bäst som jag har skrivit om tidigare. I dag är det ju också den ljusaste dagen och sedan står det still ett tag tills det vänder, nej usch det ska vi inte tänka på utan njuta av sommaren och så önskar jag alla mina läsare en trevlig midsommar.


Brölloppet med stort B.

Hej alla läsare sitter här och funderar på vad jag egentligen tycker om Victoria och Daniels bröllop på ett sätt är det fascinerande men samtidigt kan man ju fråga sig vad det är som gör deras bröllop mer speciellt än andra andras?

Men det verkar ju som att vi får lite tillbaka i form av att handeln har börjat exempelvis med tallrikar och smycken som har med brudparet att göra. Till sist vill jag önska brudparet lycka till i framtiden.


Vad djur ger glädje.

Hej på er alla läsare sitter här och tänker på vad djur ger glädje har själv en svart katt som heter Tina och en norsk skogskatt som heter Cindy och det är så roliga och gör jämnt precis som de vill för det går aldrig att styra en katt . Cindy är så go när hon kommer till en och vill vara go och Tina är så rolig när hon trippar i väg som en kattmodell är mer reserverad än Cindy dock. Dessa djur ger så oerhört mycket glädje och är också där och tröstar när du är ledsen, nej nu får jag gå och titta till de små liven. Ha det så bra så hörs vi och ses. Kram

Det är härligt att sträva efter ett mål.

Hej på er  tänker på vad härligt det är när man har ett mål och känner ibland att nej nu orkar jag inte mer men ändå hittar den där gnistan att fortsätta och vad man blir bättre sen, mitt mål är att sjunga i kyrkor på dop och liknande och högsta målet förstås att bli sångerska och upptäckt att få syssla med musiken fullt ut och jag känner att detta är ett mål som jag inte vill ge upp. Kram på er alla.

Härliga sommar frisyrer.

Hej på er alla läsare sitter här och tänker på olika sommarfrisyrer , några härliga sommarfrisyrer som jag gillar är en vanlig enkel fläta eller att du gör en fläta och sedan sätter i hop med klämmor och sedan spray för att frisyren ska hålla. Dessa frisyrer tycker jag passar perfekt till en utekväll med kompisarna och till dessa sommar klänningarna som jag skrivit om tidigare. Testa dessa frisyrer vet jag och känn glamour känslan i sommar natten. Ha det jättebra så hörs vi och ses kram.

Fy skäms Niklas Wykman.

Hej på er alla läsare sitter här och tänker på vad Niklas Wykman sa ordförande i moderata ungdomsförbundet  om attacken i Gaza, jag undrar om han verkligen har den människosynen att han tycker att det är oskyldiga människors fel eller om han bara är dum i huvudet. Jag hoppas och tror att Fredrik Reinfeldt visar vart han står och tar ett prat med Niklas Wykman , nej fy skäms Niklas Wykman.

The perfekt Get Away

Hej på er alla läsare såg i går en film som heter The perfekt Get Away som handlade om ett par som skulle åka på smekmånad men den blev inte riktigt som de tänkt sig när paradis ön de skulle på visade sig ha ett par som hade mördat ett par som hade varit på smekmånad. Denna film var absolut sevärd och faktiskt inte alls lätt att lista vilka de skyldiga till morden var, så söker du spänning så kan jag absolut ´rekommendera denna film . Ha det så bra så hörs vi kram.

Min guldiga kjol från Åhlens.

Hej på er alla läsare känner att jag bara måste skriva om min guldiga kjol som jag bara älskar och som jag verkligen tycker utstrålar stil och samtidigt är väldigt söt och modern med det lilla svarta bältet, denna kjol känner jag att det verkligen är passande att ha om du känner att du vill göra dig extra fin och få den där glamour känslan , denna kjol passar självklart att ha till skorna från Tunisien som jag skrivit om tidigare. Ha det nu så bra så hörs vi och syns. Kram på er alla.


Härligt med en spring tur .

Hej på er alla har i dag varit på en härlig spring tur iskogen som var väldigt uppfriskande och härlig.Jag är ju verkligen en naturtjej så det var härligt att känna den friska lantliga luften och bara gå där och filosofera för sig själv och höra fåglarna.Jag kände verkligen att det fick i gång tanke verksamheten och att man kände sig väldigt tillfreds med sig själv både i kropp och själ. Ha det nu så bra allihop så hörs vi och ses kram på er alla.

Da Vinchi koden

Hej på er alla läsare har blivit helt tagen av Dan Browns bok Da vinchi koden, det är verkligen en bok som är svår att sluta läsa ooh man blir verkligen medtagen av hela handlingen i boken . Jag måste säga att enligt mitt tycke och smak är boken ännu bättre än filmen även fast jag måste medge att Tom Hanks är som klippt och skuren som rollen som Robert Langdon.Det man undrar på är om det är sanningsenligt vissa delar i boken eller inte, otroligt spännande är den ialla fall, läs den du också vet jag och bli lika medtagen som jag. Ha det så bra allihop och kram på er alla.

Roligt att se gamla klassiker igen.

Hej på er igen alla läsare sitter här och tänker på att det är kul att se gamla klassiker på film såg under veckan Terror på Elm Strett 5 och jag måste säga att dessa gamla klassiker håller fortfarande blandat med skräck som i alla fall jag blir rädd av samtidigt som det är med allvar och humor , det enda som jag känner att jag kan störa mig lite på är att det ska duschas i varje skräckfilm förstår inte varför. som sagt det är kul att vissa filmer efter många år fortfarande håller mottet och vissa inte. Ta nu vara på er därute så hörs vi och ses kram.

Mina skor från Tunisien

Hej på er alla läsare tänkte i dag skriva om mina sommar skor från Tunisien som är vita med blommor och löv och glitter som jag verkligen tycker är sommarskor och för mig är det verkligen min stil med blommor och glitter som för mig är favoriter både när det gäller kläder och skor. Dessa skor passar att ha såväl en lat dag på stranden eller hemma eller varför inte på uteserveringen en härlig sommarkväll, välj själv vet jag och pröva dessa skor jag lovar att du kommer att tycka om dem. Ha en trevlig helg i det fina sommar vädret så hörs vi och ses . Kram på er alla.

Göta kanal3

Hej på er alla läsare såg i går den tredje filmen av Göta Kanal var lite skeptisk till den i början, men blev väldigt positiv överaskad av denna film och tyckte det var lite kul med en annorlunda story. Jag tyckte också att Rafael Edholm gjorde en väldigt bra insats i denna film och Janne Loffe Karlsson så klart. Se denna sommar film vet jag och få några glada skratt , det är aldrig fel kram på er alla så hörs vi och ses.

Härligt med skönt väder

Hej på er alla läsare tycker det är helt underbart med härligt väder och man känner att man orkar mer och vad jag hörde så ska det här vädret fortsätta härligt, men sol inneär ju också att man måste skydda sig mot deras farliga uv strålar och då kan jag verkligen rekommendera Acos sollotion som jag använde i Tunisien och så är det även bra att använda smink med hög solskyddsfaktor som Id mineralpuder har och även Bodyshops sminkprodukter har det. Ha det nu så bra allihopa så hörs vi och syns kram.

Tunisien

Hej på er kära läsare har just kommit hem från en vecka i Tunisien med fint väder de flesta dagar. Jag slogs verkligen av vilken skillnad det är i standard här hemma , men hotellet var jättefint och maten väldigt god. En dag var vi utanför hotell området och kollade på byggnader och en väldigt rolig taxi chafför pratade om Tunisiens historia och berättade blandannat att barnen  i Tunisien går i skolan sex dagar i veckan. Den mat som var mycket i Tunisiem ´var fisk och nåt av det godaste jag åt var faktiskt pastan. Den strand som jag och Rikard gick på var väldigt lortig så vi badade  inte i havet . Det var en väldigt rolig resa men samtidigt väldigt skönt att komma hem till katterna. Ha det nu så bra allihop så hörs vi kram på er alla.

RSS 2.0