Har provat Make up stores foundation.

Hej på er alla läsare på bloggen , nu när det är höst är det ju läge att byta smink produkter och nu blev det make up srores foundation som jag är nöjd med , som sitter väldigt länge och ger en jämn och fin hudton , kan varmt rekommenderas , detta är väldigt roligt att känna sig fräsch , denna foundation får sju go for it girl poäng av tio möjliga. Ha en fortsatt trevlig helg  kram på er alla .

Premiär för mina höststövlar.

Hej gott folk, i går var jag och min kära sambo Rikard Dahlin på bio i karlstad och då blev det premiär för höst stövlarna , dagen efter så hade jag även på mig mina kära replay jeans som jag fick av sambon dessa jeans kombonerade jag också med de kära stövlarna. ha nu en fortsatt trevlig  helg alla läsare.

Snart höst.

Hej på er därute gott folk, sitter här och tänker på att det snart är höst och det är med lite blandade känslor för jag måste säga att jag samtidigt älskar mina högklackade skor men det är ju samtidigt härligt att ta på sig  höst stövlarna, eller vad tycker du somläser detta. ha de så bra allihop och  en stor höst kram på er.

Zumba.

Hej på er alla läsare, hoppas allt är bra med er har under helgen varit på zumba, denna träningsform är så
kul och jag kan lova att du är sliten i hela kropppen efteråt men gött sliten, denna helg köpte jag också nya träningsskor var behövligt ser fram emot att använda dom. ha det så bra så hörs vi och ses . kram.

RSS 2.0