Dagen före min dag.

Hej på er alla läsare i dag är det dagen före min stora dag som jag och min sambo firade med texas biff. Man får väl se om min kära sambo överaskar med frúkost och present på sängen i morgon. Ha Ha . Jag hoppas också att mina kära katter är inne i morgonbitti och är med och grattar mamma. I morgon får ni självklart veta hur dagen har varit och vad jag valde för look och kläder. Ha det nu så bra kram på er alla.

Repning med våran grupp Wishmaster.

Hej på er alla läsare i dag har jag repat med min och sambons grupp Wish master, detta var väldigt roligt och man känner verkligen hela tiden att ju mer man övar desto mer utvecklas man och känner att man hittar känslan. Det ska bli väldigt kul att köra en annan lå´t också som vi har gjort och höra hur den blir när den blir färdig. appåtal om höra kom gärna och se oss Live i säffle den 11 September på torget. Ha det nu så bra alla läsare så hoppas jag att vi ses där. Kram på er alla.

Den norska skogskatten Cindy hittar på ännu mer bus.

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra med er. I dag när jag var ute och gjorde fint i rabatterna så hände en väldigt rolig sak. När min sambo skulle klippa gräset så låg Cindy under gräsklipparen och mådde bra. Så min kära sambo fick vänta med att klippa gräset en stund tills Cindy bestämde sig för att det var dags att äta mat. Ha det så bra nu så hörs vi och ses. Kram.

Klädseln för en kväll hos kompisarna Hugo och Marie.

Hej på er alla läsare ska i kväll till kompisarna Hugo och Marie och då valde jag att ta på mig ett par snygga jeans  från Vila som jag tycker har många fina kläder och till det valde jag en  blus och ett brunt bälte till, sedan ett par svarta skor från Cellini. Lite kul att Taylor i Glamour har en liknande  blus . Jag kände verkligen när jag köpte blusen i karlstad att den ska jag ha. Har ni också känt så någon gång? skriv gärna en kommentar och berätta . Ha det så bra nu. Kram på er alla.

Vilken fin natur vi har i värmland.

Hej på er slås av vilken fin natur vi har i värmland, åkte i dag över fryksdalshöjden i sunne och jag måste säga att det inte är mycket som slår den otroligt fina naturen som finns i sunne, det enda som skulle kunna komma i närheten är naturen i Norge.Detta är verkligen nånting som jag tycker att vi alla skulle sätta ett stort värde på och njuta av. Hoppas att alla ni läsare också hár en härlig sommar och njuter av den svenska sommaren som är så härlig. Kram på er alla.

Är glad att man har en bra concealer från Shiseido.

Hej på er alla läsare har nu under sommaren fått ett bett av ett djur i ansiktet inte så kul men som tur är så har man en bra concealer från shiseido och Id puder som gör att man får ett otroligt lyft i ansiktet . pröva denna fräscha makeup du med vet jag och märk att den gör underverk. Ta vara på er allihop nu och ha det så bra. Kram på er alla.


Besök av min kompis Angelika.

Hej på er alla läsare hade en väldigt trevlig dag och kväll i går då jag fick besök av min kompis Angelica på eftermiddagen och kvällen då vi åt kotletter och potatis och hörde på musik och diskuterade lite allt möjligt. Denna kväll gick dock väldigt fort från det att hon ringde och frågade om hon fick komma från det att hon åkte hem, men det blir väl så när man har mycket att prata om då hon bor i Halmstad annars. Trevligt var det i alla fall. Ha det nu så bra alla läsare så hörs vi och ses snart igen . Kram på er alla.

Takida på Arvika Festivalen.

Hej på er alla läsare såg Takida på Arvika Festivalen på fredag kväll och tyckte att själva musiken var lite segt live, det som räddade framträdandet var sångarens röst som jag anser vara en av sveriges bästa sångare. På lördag kväll var jag med min sambo på ingestrand på fest med Lo där det som alltid är väldigt trevlig stämning. Tack Anders Englund och alla andra att man fått vara med varje år och haft det kul varje år. Ha det nu så bra alla läsare så hörs vi och ses kram.

Kent bättre än Juliette Lewis på Arvikafestivalen.

Hej på er alla läsare tänkte i dag skriva om gårdagens konserter från Arvika Festivalen . En artist som jag verkligen hade sett fram emot var sångerskan och skådespelaren från La Juliette Lewis som hade hållts hemligt in i det sista. När jag såg henne tyckte jag att hon var okej och hade en röst som enligt mig var lite operaröst så enligt mig var hon helt okej och hade bra kontakt med publiken. Men kvällens höjdpunkt blev ändå Kent med deras melankoliska texter och Jocke Bergs röst som verkligen gjorde att man blev berörd ända in i själen och med tanke på hur många det var i publiken på Kent så verkade de hålla med mig. Så tyvärr Juliette Lewis så var enligt mig våran svenska grupp Kent bättre.

En katt som jagade en mus i fyra timmar.

Hej på er hade i går en katt som jagade en mus i fyra timmar helt otroligt måste jag säga, men musen var smartare än våran katt Tina så råttan gömde sig under fälgerna på bilen så våran katt fick aldrig tag på musen., dock helt otroligt att Tina hade en sån tålmodighet. Nej nu ska jag gå se vad som händer med de små just nu. Kram på er alla.


En katt i garderoben.

Hej på er alla läsare i går hände en rolig grej som jag bara måste berätta om. När jag och min sambo Rikard skulle åka till stan så skulle jag kolla i min garderob vad jag skulle ta på mig och vem går inte in i garderoben om inte våran norska skogskatt Cindy , det var en väldigt rolig syn och jag och min sambo skrattade bägge två. Det var dock inte lika roligt på kvällen när den andra svarta katten Tina inte kom in på hela kvällen och natten men dagen efter kom hon som väl in hungrig och det var otroligt härligt att se henne. Nej nu ska jag gå och se om det är nåt bus på gång med den lilla svarta katten. Ha det så bra så hörs vi och ses kram.

Parfymen Hypnotic Poison från Dior.

Hej på er alla läsare tänkte i dag skriva om parfymen Hypnotic Poison från Dior som verkligen doftar ljuvligt och den passar till mer festliga tillfällen eftersom den är lite stark. Jag och några tjejkompisar hade väldigt kul när vi luktade på många olika parfymer och diskuterade dessa. Denna parfym kan jag verkligen varmt rekommendera och den får tio Go For It Girl poäng av tio möjliga av mig. Ha det nu så bra alla i värmen så hörs vi och ses kram på er alla.


En trevlig dag hemma i solen med vänner.

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra med er. I går hade jag väldigt trevlig dag hemma med kompisar i solen då vi åt sill och potatis på dagen samt grillade på kvällen. Vi hade också väldigt tur med vädret så vi kunde sitta ute i stort sett hela kvällen. Det blev också en hel del givande och intressanta diskussioner. Vi spelade också mycket bra musik på kvällen då blandannat NightWish gick på stereon. Tack alla för en väldigt rolig och trevlig kväll. Kram på er alla.

Ska prova ett nytt Serum från Yvres Rouge.

Hej på er alla läsare tänkte i dag skriva om mitt serum från yvres Rouge som jag tänkte jag skulle prova idag, det som är så bra med serum är ju att det går djupare in i huden än vad en hud creme gör. Håller er uppdaterade på vad jag tyckte. kram på er alla.


Mitt silvriga halsband från Sisters.

Hej på er alla läsare tänkte i dag skriva om mitt silvriga halsband från Sisters som jag gillar väldigt mycket, som passar väldigt bra till skjortor och klänningar. Jag gillar verkligen halsband som drar uppmärksamhet till sig och det tycker jag verkligen detta halsband gör mycket tack vare att det är långt vilket jag tycker är snyggt. Ha det nu så bra alla därute så hörs vi och ses. Kram.


Gillar små väskor som börjar komma nu.

Hej på er alla läsare gillar små väskor som har börjat komma nu och som är behändiga och som man får plats med de man vill ha med sig så som nycklar , plånbok och mobil och kam och tjejens bästa vän läppstiftet där jag själv har Make Up stores rosa läppstift som favorit. Pröva en liten behändigt väska du med vet jág och bli lika nöjd som jag.

Trevlig Grillkväll med kompisarna Jocke och Sofia

Hej på er hade en mycket trevlig dag i går då jag och min sambo Rikard först badade i går sedan åkte vi in till Arvika och umgicks med våra vänner Joakom och sofia och hade en mycket trevlig kväll då vi pratade lite ditten och datten och åt grilláde kotletter med potatis och hade det mycket trevligt. Tack för en trevlig kväll jocke och sofia och tack för att ni finns. Kram på er.

RSS 2.0