Har gjort slag i saken.

Hej på er alla läsare hoppas allting är bra i det fina vårvädret, själv har jag gjort slag i saken och köpt nytt vår smink i form av Id puder som är helt outstanding. Sedan i går kväll blev det ansiktsbehandling i form av en ansiktsmask från Colose som är riktigt bra och som faktiskt gjorde ont när den verkade, så man kände att den gjorde verkan. Ha det nu så bra allihop så hörs vi och ses. Kram på er alla.

Snart dags att byta till Id pudret.

Hej på er alla läsare nu när våren är i antågande så brukar jag gå över i från flytande foundation till puder form och det är Id pudret som jag skrivit om tidigare absolut bäst , som gör att man får en helt annan karaktär i ansiktet och är oerhört bra och får 10 Go For It Girl poäng av tio möjliga. Testa detta lyx puder och känn dig som en stjärna . Ha det så gott allihop kram

Har testat ansiktsmask från Colose.

Hej på er alla läsare har testat ansiktsmask från Colose som jag tyckte gav väldigt mycket fukt och en väldigt härlig känsla efteråt så man kände verkligen att man hade rengjort sin hud från orenheter. Denna produkt kan jag verkligen rekommendera till alla tjejer därute , så prova den du med vetjag . Så gör som jag och testa ansiktsmasken från Colose. Denna produkt får åtta Go For It Girl poäng av tio möjliga. Ha det nu så bra allihop och jätte trevlig helg. Kram på er alla.

Har spelat musik.

Hej på er alla läsare i dag lördag har det gått i musikens tecken med sambon då vi körde klassikerna poison heart och våran egen låt och Nightwish och som enligt mig är den bästa gruppen som finns och Tarja ser jag verkligen upp till som sångerska och jag märker att när man övar desto bättre blir det och som jag brukar säga övning ger färdighet. Ha en fortsatt trevlig lördag kram på er alla.

Har repat med bandet Whishmaster.

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra . Har i dag repat med mitt och sambons band Whishmaster då det bland annat blev Ramones låt poisonHeart och våran egenlåt och även Johnn Lennons låt Working Class Hero , detta var jätte roligt och enligt mig så finns inget bättre än musik. Ha det nu så bra allihop så hörs vi och ses . Kram

Sjungit eget material.

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra i dag har jag sjungit en egen låt som heter you cant change me som är en lugn ballad, sedan blev det Nemo med nightwish och Slepping sun med nigtwish, detta är alltid lika roligt men ett jobb ska ni veta, men som sagt alltid lika roligt. Mer uppdateringar om musik kommer det att bli mina vänner . Fram tills dess ha det så bra allihop . Kram på er alla.

RSS 2.0