Var på nya Bondfilmen Skyfall.

Hej på er alla så här innan nyår, har under julhelgen varit och sett på Nya Bond Skyfall med Ola Rapace och Daniel Craig , denna filmen var mycket bra då man första scenen i filmen kastades in i en rafflande handling på direkten.
 
När det gäller rollprestationerna var jag grymt imponerad av Rapace insats som var mycket bra och Craig var ju som vanligt lika bra . Denna filmen är ett måste och se enligt mig och får 10 Go for itgirl poäng av 10 möliga av mig och i kväll blir det Hobbit det blir spännande och se om denna film formar mina förväntningar lika bra som Bond filmen. Ha en fortsatt bra kväll på er och ta vara på er därute.

Ser fram i mot att köpa nytt.

Hej alla läsare därute snart är det jul, ser fram emot att köpa nytt funderar på att köpa ny ansikts mask , det är väldigt viktigt att ta hand om sin hud nu när det är kallt, då den behöver mycket fukt återkommer naturligtvis om vilket märke jag köpt och varför just detta är bra för huden och vilken hudtyp den passar för.
Ha det nu så bra allihop kram på er alla.

Julsånger.

Hej alla läsare nu var det en tid sen , men som sagt nu är det snart jul och då har jag sjungit lite julsånger på slutet.
julgardiner har också kommit upp har ni börjat julpyssla än? det blir allt ännu mer julpyssling och sjungning av jullåtar framöver.ha det nu så bra puss och kram.

RSS 2.0