Träning

Hej på er alla läsare hoppas att allt är bra. I går var jag och styrketränade med sambon och jag kan säga att det känns i dag med tanke på att det var ett tag sen, I går blev det ialla fall Triceps, biceps rygg och lite mage och jag måste säga att man somnar oerhört gött på kvällen. Det jag känner är viktigt med styrketräning är variaton och att träna rätt. Så gör som jag och träna rätt och med variaton. Ha det så bra så hörs vi och ses. Kram.

Har repat med sambon

Hej på er i dag så gick det i musikens tecken denna söndag då jag själv har sjungit bland annat Mariah Carey och Celine Dion låtar , sedan spelade jag och sambon Ramones Poison Heart , det är verkligen så kul med musik och det ger en så mycket glädje, jag känner att jag verkligen inte skulle kunna leva utan musik. Ha det så bra alla kram.

Har testat Dermalogica produkter.

Hej på er alla hoppas allting är bra med er i vintermörkret. Har nu i vinterkylan testat Dermalogicas rengöring och hudcreme och jag måste säga att de är helt suveräna och ger verkligen huden mycket fukt som den behöver så mycket av under vintern. Jag måste säga att jag framförallt gillade cremen som känns som en ansiktsmask. Så testa dessa suveräna produkter du också. Ha det nu så bra allihop och en trevlig helg.

Grattis älskade pappa.

Hej på er alla läsare i dag firade jag min älskade pappa på resturangen i Edane i närheten av där jag bor , med en fantastisk utsikt över  sjön . Det jag tog var Lasagne och min sambo tog pepparstek och mamma tog fläskfile och även pappa , sedan var det kaffe och bakelser . Detta var mycket trevlig. Denna resturang kan jag verkligen rekommendera . Kram.

Ser fram emot en kväll hos kompisarna Jocke och Sofia.

Hej på er alla läsare hoppas att allting är bra med er. I kväll blir det en kväll med kompisarna Jocke och Sofia då det bland annat  blir repning av musik och prat om ditten och datten. Till denna kväll har jag valt en blus från Sisters av märket Riley och byxor från VeroModa och stövlar från märket Rieker och makeupen blev foundation från mitt favorit märke Kanebo  och en cremerouge och ögonskugga från Isa Dora och mascara från Face. Till allt detta självklart vinterjackan från Zara .

Ha det nu så bra allihop så hörs vi och ses . Kram .

Har varit och sjungit på församlingshemmet.

Hej på er alla läsare hoppas att allting är bra med er . I dag har det varit en mycket rolig dag då jag har varit och sjungit på församlingshemmet där jag bor och då blev det färger i en vind från filmen Pocahontas och det var inte omöjligt att det fanns en möjlighet att sjunga på någon gudstjänst efter jul meddelar självklart i så fall, är i alla fall nöjd över dagen. Ha det nu så bra allihop så syns vi och hörs. Kram.

Kul att Hoch m samarbetar med Lanvin.

Hej på er  alla läsare hoppas att allt är bra med er har i dag på tvn sett Lanvin kläder som hennes och Mauritz samarbetar med och jag måste säga att det var otroligt snygga kläder, till fest var det en jättefin rosa klänning med ett svart band till och till vardags en jätte fin grå kjol . Detta var väldigt snyggt måste jag säga , kolla in detta ni också vet jag. Kram på er alla.

Shopping i Stockholm.

Hej på er alla läsare har kommit hem efter en helg i stockholm där det shoppades en lång guldig täckjacka i från Zara, vilket märke , detta märke gillar jag verkligen som jag tycker står för kvalite och mycket snygga kläder så jag är mycket nöjd över  detta köp. Sedan blev det Dermalogica creme som är min favoritcreme som innehåller mycket fukt som är så viktigt nu när det är vintern. Så jag är mycket nöjd också över detta köp. Ha det nu så bra så hörs vi och ses kram.

Mina nya byxor från VeroModa.

Hej på er alla läsare köpte i går ett par nya fräscha byxor från Vero Moda av märket Only , gillar verkligen skarpt detta märke . Jag tycker att detta märke är ett skönt plagg som känns som mysbyxor men samtidigt väldigt snygga. Detta märke kan jag verkligen varmt rekommendera, så prova detta märke du också vet jag. Kram på er alla.

Mer makeup trender vintern 2010.

Hej på er alla läsare hoppas allt är bra med er. Tänkte uppdatera er ännu mer om vilken sminkning som gäller vintern 2010 som då är sotade ögon, detta är väldigt snyggt tycker jag för då kommer verkligen ögonen fram på ett otroligt sätt. Prova denna sminkning och få väldigt fina markerade ögon. Ha det så bra så hörs vi . kram.

RSS 2.0