Kaffe är en bra dryck.

Hej på er igen hörde på tvn att kaffe minskar risken att få jag har för mig att det var  hudcancer med 5 procent gissa om det ska drickas kaffe ha ha så alla därute det är dags att dricka mycket kaffe och självklart äta mycket grönsaker och röra på oss för att förebygga många sjukdomar.  Så ta vara på er alla därute och  ha en trevlig Valborg, så syns vi och hörs kram på er alla.

En härlig dag med träning

Hej på er igen hade i dag en härlig dag med träning där jag körde  20 minuters uppvärmning och sedan ett bröst och ben pass och avslutade med 10 minuter på löpband. Detta härliga pass gör verkligen att man blir en ny människa och ja man blir beroende och det på ett härligt sätt. När jag kom hem åt jag inte så nyttigt dock ha ha , det blev pasta och korv men gott var det. Ta vara på er nu så hörs vi och syns snart igen.

Min maskara från Loreal paris.

Hej på er tänkte skriva om min maskara från Loreal Paris som jag var väldigt skeptisk till men som visade sig vara ett kap. Denna maskara gav väldigt fin volym och faktikt inte de där klumparma som man får utan ger väldigt fin volym och lyster till ögonen. Så det är inte alltid så att man måste köpa den dyraste maskaran som tillexempel Lancomes som jag älskar för att få ett perfekt resultat så testa på denna maskara du med vet jag och få en fin lyster kring dina ögon, för som de säger i reklamen för det är du värd . Ta vara på er så hörs vi och ses.


Min klänning från M och B Fashion.

Hej på er alla läsare tänkte berätta för er om min klänning från M och B Fashion som är så bra att det är som en klänning som man kan ha både som en kjol och klänning vilket är ett otroligt bra koncept som gör att denna klänning inte står i garderoben utan blir använd väldigt ofta . Denna klänning är verkligen värd sin vikt i guld och är ett otroligt bra fýnd , köp denna klänning du med vet jag och känn att du har gjort ditt fynd du också.

En härlig dag i Oslo

Hej på er , jag får börja med att be om ursäkt att jag inte har uppdaterat på ett tag men men nu ska jag berätta om min härliga dag i Oslo som verkligen är en trendig  stad att räkna med . Jag var inne på GinaTricot där det fanns allt i från moderiktiga klänningar till linnen och Tshirt. Tänkte faktiskt att jag skulle köpt något snyggt men det blev inte så däremot blev det en otroligt bra biofilm som jag kan rekommendera som hette Clasch of the Titans och alla tjejer det var några killar som verkligen var killar att dregla till haha, och det var verkligen en otrolig spännande äventyrs film, nej nu är det dags att gå ut en tur i det fina vädret ha det så bra så hörs vi Kram.

Vad är det som alltid kommer att vara inne i modevärlden?

Hej mina vänner därute sitter här och funderar på vad som kommer att vara inne i modevärlden och inte detta är ju naturligtvis jätte svårt att svara på men någonting som jag tror kommer att vara inne är bälten av olika slag i olika färger såsom svarta , bruna och så vidare och så vidare och jag måste medge att att om den trenden med bälten fortsätter så är det en trend som jag verkligen kommmer att fortsätta gilla, för det tycker jag verkligen är jätte snyggt att ha till en skjorta eller tröja och jag har märkt att det är många därute i modevärlden som verkar hålla med mig. Hoppas att ni också gillar denna trend och hoppas precis som jag att den fortsätter. Ta vara på er.



 

 


Förstår plastikoperationer när man råkat ut för en olycka.

Hej på er alla igen tänker på hur jag ställer mig när det gäller plastikoperationer, jag tycker absolut att man ska vara nöjd med sig själv men när man råkar ut för en olycka förstår jag att man väljer plastikoperation. Såg på ett program där en kvinna hade råkat ut för en bussolycka och satt fastklämd i bussen då förstår jag verkligen att man vill göra något åt sitt utseende. Det samma gäller en kille som råkade för en olycka på sitt jobb . När det händer sådana tragiska händelser så förstår jag absolut att man väljer plastikkirurgi. Skriv gärna vad ni tycker om detta och ha det så bra, så hörs vi snart igen. Ciao. 



Blir upprörd över att läsa att ett par som delat hela sitt liv inte längre får dela sitt liv när de blivit gamla.

Hej på er alla först och främst vill jag be om ursäkt att jag inte kunnit uppdatera på ett tag på grund av data problem. Hur som helst läste i dag en artikel som gjorde mig upprörd där ett par som blivit gamla och slitit hela sitt liv och levt tillsammans nu inte skulle få samma boende. Min fråga till kommunerna är hur tänker kommunerna när de gör så här?.Det är väl helt enkelt så att när du blir gammal så är du ingenting värd längre och skall väl helst slängas på sophögen, nej skäms kommunen som gör så här mot våra gamla som slitit hela sitt liv. Välkommen att diskutera detta inlägg på min blogg och ha en fortsatt bra dag så hörs vi snart igen. Ciao.


Min kortärmade vita skjorta från Veromoda.

 



Hej på er tänkte i dag skriva om min kortärmade vita skjorta från Veromoda som jag tycker väldigt mycket. Denna skjorta har ett väldigt härligt material och bra kvalíte och  denna skjorta passar det väldigt bra att ha en snygg kjol eller ett par snygga jeans till och även ett par fin byxor. Denna klädsel passar också till många olika tillfällen såsom på jobbet eller en utekväll på en  restauang . Detta är en verkligen en skjorta jag varmt kan rekommendera. Ha nu en fortsatt bra påsk så syns vi och hörs snart igen. Ciao.

Härligt att vara ute och gå.

Hej på er har i dag varit ute och gått och jag måste säga att det är en otrolig hälsokur för huden och den får en otrolig färg. Detta i kombination med nytttig mat är rena spa upplevelsen kan jag säga.Detta är verkligen värt att göra för att få ett bra välmående. Nej ha en riktigt fortsatt bra Påsk nu så hörs vi och ses snart igen Ciao.

En dag på scenen

Hej på er alla i går var en speciell dag då min kära sambo Rikard Dahlin och våran vän Joakim Larsson stod på scen med vårat band Wishmaster och körde några hits samt egna låtar, detta var jättekul och jag kände att det gick bra. Något som också var kul var att vi fick ett till erbjudande att spela på  ett ställe som heter Valvet, då är ni välkommna att titta.  Ha en nu en riktigt Glad Påsk på er allihop så ses vi säkert igen. Kram på er alla därute.

RSS 2.0